REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į rekordų knygą patekti pretenduojanti kinė prie altoriaus žengė vilkėdama suknelę su daugiau kaip 2 kilometrų ilgio šleifu.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiau kaip 200 vestuvių svečių prireikė trijų valandų šleifui išvynioti ir nusmaigstyti 9 tūkst. 999 šilkinėmis raudonomis rožėmis, remdamasis „Xinhua“ naujienų agentūra praneša telegraph.co.uk.

REKLAMA

Tokią dovaną jaunajai paruošė jos būsimasis vyras. Jaunikis Zhao Peng teigia taip norėjęs pagerinti dabartinį – 1,579 metrų – pasaulio rekordą,

„Į istoriją gali patekti ir suknelės ilgis, ir ją puošiančių šilkinių rožių skaičius. Tačiau nesvarbu, ar pavyks sėkmingai rekordą užregistruoti”, – cituojamas 28 metų jaunikis, šiaurinės Jilino provincijos geležinkelių darbuotojas.

Zhao Pengas teigia jau išsiuntęs paraišką „Guinnesso“ pasaulio rekordui registruoti, netrukus ketina išsiųsti ir filmuotą vestuvių su 25-erių mokytoja medžiagą.

REKLAMA
REKLAMA

„Nenoriu įprasto vestuvių parado ar pobūvio, taip pat negaliu susimokėti už ekstravagantiškas vedybas oro balione”, - teigė jaunikis.

Tačiau ir dabar jo šeimos nesužavėjo 40 tūkst. juanių (beveik 25 tūkst. litų) siekusios vestuvių išlaidos.

„Mano nuomone, tai buvo pinigų švaistymas. Nors suprantu, kad jis svarbią dieną norėjo pademonstruoti meilę savo išrinktajai”, – teigė jaunikio mama.

Zhao Pengas teigė planuodamas vestuves buvęs sužavėtas rekordiškai ilgos vestuvinės suknelės, kuri balandį pasiūta Rumunijoje.

Jis nusipirko medžiagos ir paprašė giminaičių pagalbos siuvant suknelę, kurie prie jos plušėjo tris mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų