REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar priims Mia žiedą nuo slapto gerbėjo?

Kol Natalijos ir Mios gerbėjai su nekantrumu laukia rezultatų paskelbimo, dvi blondinės ir toliau inirtingai kovoja ir dainomis, ir… netikėtomis „Žvaigždžių kiaulėmis“.

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą abi dainininkės galės ne tik varžytis muzikinėje dvikovoje, leisti į kovą savo gerbėjus, bet ir po tikrą „kiaulę“ viena kitai pakišti. Slaptų kamerų pagautos merginos net trumpam sulaikys kvėpavimą.

REKLAMA

Natalijos draugas ir scenos bičiulis lyriškasis Mino bei geras Mios pažįstamas šmaikštusis aktorius Ramūnas Rudokas sutiko dalyvauti provokacijose. Dar tik prasidėjus „Žvaigždžių karų“ projektui merginos viena kitai žadėjo nesidžiaugti, nes ateis laikas, kai jos galės mėgautis piktdžiugiškomis šypsenomis. Kaip tarė, taip ir padarė, tik laiko jau nemažai nuo tų pažadų praėjo ir dainininkės apie savo sumanymus buvo užmiršusios.

REKLAMA
REKLAMA

Šį pirmadienį, liepos 27 dieną, 20.10 val. TV3 žiūrovai stebės, kaip Nataliją vilioja italų pasiūlymas, o Mią – gerai apmokamas koncertas.

Natalijai pirmai teks atlaikyti priešininkės sugalvotą provokaciją.

„Bet yra viena sąlyga – italai nori, kad ne tik koncertą uždaroje teritorijoje atliktumėt, bet ir jų norimus prabangius apatinius demonstruotumėt“, – Natalijai pelningą sandėrį siūlys Mino.

Ar sutiks Zvonkė  italams dainuoti su vienais apatiniais, „Žvaigždžių karų“  žiūrovai sužinos jau visai netrukus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Miai draugas Ramūnas taip pat pasiūlys nemenką sumą, tačiau šį kartą  dainininkė turės vykti į Zarasuose vykstančią šventę  ir už siūlomą honorarą ne tik linksminti miestiečius, bet ir ypatingą dėmesį vienišam turtuoliui skirti. Galiausiai, apie provokaciją nieko nenutuokiančiai Miai bus paduoda slapto turtuolio dovana.

„Viskas gerai. Tu turi draugą ir aš tau nesiperšu“, – paduodamas mažą dovanų dežutę Miai sakys Ramūnas.

Ką slėps dovana nuo paslaptingojo ir kodėl Mia užpyks ne tik ant Natalijos, bet ir ant Ramūno, TV3 žiūrovai sužinos jau pirmadienio vakarą.

REKLAMA

Po abiejų  „Žvaigždžių karų“ dalyvių provokacijų merginos laidos gerbėjams ir vėl pristatys po naują dainą, kurios likimą finale spręs žiūrovai.

Kokias „kiaules“ viena kitai pakišinės niekaip draugystės nepripažįstančios dainininkės ir kokiais kūriniais šį kartą jos nustebins TV3 žiūrovus, sužinosite pirmadienį  liepos 27 dieną 20.10 val.

Natalija Zvonkė ir Mia, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų