• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Shaquille'as O'Nealas dalyvaus realybės šou

Klivlendo „Cavaliers“ vidurio puolėjas Shaquille'as O'Nealas nusprendė ateinančiam naujam sezonui ruoštis savaip. 37-erių metų atletas nuo trečiadienio pradeda filmuotis realybės šou laidose, kuriose dalyvaus keletas kitų garsių JAV sporto žvaigždžių.

REKLAMA
REKLAMA

216 cm ūgio vidurio puolėjas išbandys save įvairiuose amplua. Pirmojoje laidoje Shaq'as amerikietiškojo futbolo stadione susikaus su Pitsburgo „Steelers“ žaidėju Benu Roethlinsbergeriu.

REKLAMA

Vėliau Sh.O'Nealas varžysis plaukimo varžybose su Pekino Olimpiados žvaigžde Michaelu Phelpsu, bokso ringe išbandys jėgas su karjerą pabaigusiu Oscaru De La Hoya, žais beisbolą su MLB žvaigžde Albertu Pujols, tenisą su Serena Williams ir paplūdimio tinklinį su Misty May-Treanor bei Kerri Walsh.

Shaq'as tikina, kad dabar bando susitarti dėl lenktynių dviračiais su legendiniu Lance'u Armstrongu. Krepšininkas mano, kad žiūrovams tikrai patiks išvysti atletą kitos sporto šakos varžybose.

Realybės šou bus pradėtas transliuoti per ABC televiziją nuo rugpjūčio 18 dienos. Televizijos vadovai džiaugėsi, kad krepšininkas pats pasiūlė tokią idėją. ABC tikisi, kad realybės šou išliks nenutolęs nuo sporto, nors pasitaikys ir absurdiškų situacijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų