• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį „Nuodėmių dešimtukas“ narstys pikantiškiausius Lietuvos kazanovomis tituluojamų žinomų vyrų meilės nuotykius, pranešė TV3. Kas iš dešimties užkietėjusių mergišių vertas nuodėmingiausiojo širdžių daužytojų titulo? - klausiama jos pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Iki šiol atvirai apie savo meilės nuotykius pasakojęs Egmontas Bžeskas „Nuodėmių dešimtukui“ prisipažins, kad nuo šiol apie moteris iš jo neišgirsime nieko... Tačiau priremtas prie sienos jis visgi išduos savo slapčiausius planus. „Man pabodo vėjavaikiškas gyvenimas. Noriu šeimos. Noriu vaikų“, – žurnalistams atviraus Egmontas. Pasirodo, jis net kandidatę į žmonas jau turi. „Yra moteris, kurią myliu. Ir ji tikrai galėtų būti mano vaikų motina. Tačiau turėtų ir suprasti visas šou verslo taisykles, manimi tikėti ir pasitikėti“, – pasakos prodiuseris.

REKLAMA

Dar vienas Lietuvos kazanova verslininkas, muzikinio šou dalyvis Edmundas Štengeris Mundis bus kaip niekad atviras: „Ar aš ištikimas savo žmonai? Tikrai ne...“. Į klausimą, kas jį sieja su buvusia scenos partnere dainininke Rūta Ščiogolevaite, Mundis atsakys ne iškart: „Man sunku apie tai kalbėti. Tai, kas buvo, buvo labai gražu“...



E. Š. Mundis. TV3 nuotr.

Į dešimtuką pateko ir žinomiausias Lietuvos gėjus – Ruslanas Kirilkinas. Vedęs, tačiau nesibodintis meilės nuotykių vyrukas atvirai papasakos apie savo paklydimus.

REKLAMA
REKLAMA

Jūsų laukia pikantiškiausios Sauliaus Sipario, Viktoro Uspaskicho, Audriaus Bružo, Deivydo Zvonkaus, Vytauto Rumšo jaunesniojo, Oskaro Koršunovo nuodėmės... Kurie iš jų pateks į karščiausią, tikriausių donžuanų trejetuką – TV3 žiūrovai sužinos jau šį trečiadienį.

Žymiausi Lietuvos vyrai, tituluojami kazanovomis, – jau šį trečiadienį, liepos 8 dieną, 20.10 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų