REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau liepos 7 dieną TV3 eteryje pasirodys naujas serialas „Harperio sala“, kurio kūrimo užkulisiai intriguoja ne tik Lietuvos žiūrovus, bet ir JAV. Iki šiol nėra žinoma, kas vaidina paslaptingoje saloje siautėjantį maniaką, nes viso scenarijaus nėra perskaitęs nė vienas aktorius. „Harperio sala“ pakeis pasibaigusį serialą „Vilko bilietas“.

REKLAMA
REKLAMA

Seriale „Harperio sala“ vaidina Victoras Websteris, apie kurį svajoja ne viena pasaulio moteris. Deja, jo vaidinamas personažas nė iš tolo neprilygsta tiegiamų bruožų nestokojančiam aktoriui. Victoras vaidina Hanterį Dženingsą, kuris į salą atvyksta jau turėdamas savo planų. Į juos įpainiota ir vestuvėms besiruošianti Trišė Velington. Jis tikisi, kad susigrąžinus savo buvusią mylimąją jam pavyks įsisprausti į Velingtonų imperiją ir taip išsikapstyti iš užgriuvusių bėdų. Hanterį palaiko ir Trišės tėvas, kuriam būsimas jaunikis Henris neįtinka dėl žemos kilmės.

REKLAMA

Aktorių Victorą Websterį žurnalas „People“ įtraukė į trokštamiausių jaunikių 50-uką. Ir, pasirodo, ne be reikalo: vyras pasižymi ne tik gražia išore. Kanadoje gimęs aktorius Lietuvos žiūrovams gali būti pažįstamas iš serialų „Seksas ir miestas“ bei iš dabar TV3 rodomo serialo „Aiškeriagys“.

Filmuodamasis seriale „San Francisko raganos“ Victoras susižavėjo ir susidraugavo su kolege Alyssa Milano. Jis merginai negailėjo gerų žodžių ir komplimentų: „Ji turi didžiausią širdį, ji atvira ir draugiška visiems. Su visais elgiasi kaip su šeimos nariais, žino visų pažįstamų vaikų vardus. Alyssa taip pat nepaprastai talentinga“, – itin gerai apie savo mylimąją kalbėjo Victoras. Kuri mergina skaitydama tokį gražuolio interviu nepavadintų jo geidžiamiausiu jaunikiu?

REKLAMA
REKLAMA

Paauglystėje dėl savo elgesio aktorius dažnai prisidarydavo bėdos, todėl pradėjo savo energiją nukreipti į kovos menus. Šiuo metu jis turi juodąjį taekvondo diržą. Laisvu nuo aktorystės metu Victoras mėgsta skaityti knygas ir užsiiminėti įvairiausiu sportu, taip pat dažnai jis pasineria į scenarijų rašymą ir režisūrą. Aktorius itin daug laiko skiria labdarai – jis rūpinasi gyvūnų teisėmis, apleistomis motinomis ir vaikais.

Apie savo personažą seriale „Harperio sala“ V. Websteris sako: „Manau, kad Trišei daug labiau tinka Henris, o ne mano vaidinamas Hanteris. Henris yra Henris. Be to, Trišė man atrodo tokia maištinga asmenybė, kuri nori pasipriešinti savo tėvui. Šiaip ar taip, Hanteris yra niekšas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų