REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą, kaip niekad anksčiau, norisi šalia savęs jausti kažką mielo, romantiško ir tuo pat metu seksualaus... O taip.. kalbu apie tobulą apatinį trikotažą.

REKLAMA
REKLAMA

Labai vasariškų įvaizdžių apstu naujausioje Stellos McCartney apatinio trikotažo kolekcijoje. Tai moteriška, patogi ir švelniai seksuali moters svajonė, pagaminta iš organiškos medvilnės ir šifoninio šilko.

REKLAMA

Metai po metų, nuo pat pirmosios apatinių kolekcijos, Stella sugebėjo sukurti ir išlaikyti savo braižą, kuris neabejotinai atskleidžia dizainerės unikalų stiliaus jausmą. Garsėjanti dėl išskirtinai natūralių medžiagų naudojimo, Stella ir čia išlieka tokia pati. Natūralių spalvų paletė su karts nuo karto "išlendančiais" ryškiais akcentais yra derinama su rausvomis ir melsvomis medvilnės detalėmis. Norinčioms atrodyti moteriškiau ir seksualiau dizainerė siūlo rinktis apatinius, sukurtus iš aukščiausios kokybės šilko.

REKLAMA
REKLAMA

Stella ir vėl padovanojo mums svajoklišką nuotaiką pasiūlydama ir mielus lolitiškus įvaizdžius, ir paslaptingus, aistringus komplektus. Moteris žino, ko reikia moterims - kaip kitaip paaiškinti tai, kad viena kolekcija įtinka bet kuriai...

Aušrytė Žilovaitė

Stella McCartney official nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų