• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Parodos „Hockey Punks be grimo“ atidarymas

Ledo ritulyje nėra grimo, nebent neplanuotas ir permanentinis.

Vasarą „WOO“ dvelks šerkšnu, leidžiantis laiptais, vaidensis ritulio ir lazdų smūgiai, o išėjęs purtysi ledo drožles nuo batų. Viskas dėl dvylikos juodai baltų nuotraukų, kurias, uždegtas vieno vyriškiausių žaidimų, sukūrė visai ne sporto fotografas Denis Šklovskij. Savo laiku įamžinęs daugiau vakarėlių, nei žmogui sveika, jis duotų ranką nupjaut, kad ledo arenoje emocijų ir vaizdų tris kartus daugiau nei tvankioje klubo salėje.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl šio projekto fotografas turėjo slidinėti ant ledo, laviruoti tarp didelių, kvadratinių „Hockey Punks“ komandos žaidėjų ir visur skraidančio juodo ritulio, kuris kokius aštuonis kartus buvo papuolęs į kadrą ypač stambiu planu. Jei prieš pusę metų vyruko būtumėt paklausę :„kas bus tavo pirmojoje parodoje“, ledo ritulį jis būtų įvardijęs kokioje du tūkstantojoje vietoje. Šiandien jis mano, kad tai vienas geriausių kūrybos objektų.

REKLAMA

O kol Denis balansuodamas ant kopėčių, kals nuotraukas prie sienos, turėtumėte atkreipti dėmesį į kelis dalykus. „WOO“ visą laiką išsiskyrė iš visų klubų ir restoranų pilkumos neeilinėmis, ryškiomis nuotraukomis. Ne paslaptis, kad kas antras čia pietavęs susimąstydavo apie meno kūrinio vagystę.

Savo darbus čia kabino tokie gabus fotografai kaip Tomas Černiševas ir Tomas Kauneckas. Ir tai nėra vienintelis klubo sąlyčio taškas su fotografijos menu. Beveik visuose vakarėliuose čia vyksta profesionalios teminės fotosesijos su mados fotografijos technika ir pilnu garderobu herojams, kuriais gali tapti bet kas, užklydęs ar užkliuvęs už laiptų.

REKLAMA
REKLAMA

Dažnas įtartų, kad fotografija šiame rūsyje labai svarbi visai netyčia, bet tiesa elementari – klubo savininkas Andy yra tikras karo žurnalistas, o fotografija ir fotografai iki šiandien didelė jo gyvenimo dalis. Tad „WOO“ taip pat svarbu, kas gros prie pulto, kaip svarbu, kas pakabins savo darbus.



Parodos atidarymas
birželio 11 d. 20:00 h.

HOCKEY PUNKS BE GRIMO

Live: G&G Sindikatas

Djs: Mamania, Metal On Metal, Kandis, Hockey Punks, Silva(Zip Fm), Rolas (Stereo45)

Įėjimas – nemokamas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų