REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorės Marie Trintignant (Mari Trentinjan) nužudymu įtariamas prancūzų dainininkas Bertrand'as Cantat (Bertranas Kanta) ketvirtadienį (08.14) prieš vidurdienį iš ligoninės perkeltas į Lukiškių tardymo izoliatoriaus - kalėjimo kamerą.

REKLAMA
REKLAMA

Kameroje jis bus uždarytas vienas.

Laisvės atėmimo vietų ligoninės medikai žurnalistams aiškino, kad B. Cantat buvo nuspręsta perkelti, pagerėjus jo būklei, pacientas neturėjo jokių nusiskundimų dėl savo sveikatos.

REKLAMA

Kalėjimo kameroje jam dar bus skiriami silpni raminamieji.

Lukiškių tardymo izoliatoriuje yra medicinos tarnyba ir jos medikai rūpinsis B. Cantat sveikata.

Kalėjimo darbuotojams B. Cantat pasirodė labai ramus ir elegantiškas. Suimtasis paprašė kortų kaladės, bet nenusiminė, kai jam buvo pasakyta, kad jų čia nėra.

Žymi prancūzų aktorė M. Trintignant, taip ir neatsigavusi iš komos po sunkios smegenų traumos, mirė rugpjūčio 1 dieną Paryžiuje. Manoma, kad moteris sunkią galvos traumą patyrė liepos 27-sios naktį per Vilniaus viešbutyje įvykusį konfliktą su B. Cantat.

REKLAMA
REKLAMA

B. Cantat praėjusį penktadienį teismas leido suimti dar dviem mėnesiams. Prokurorams gavus M. Trintignant mirties faktą patvirtinantį dokumentą ir sunkaus moters sveikatos sutrikdymo bylą perkvalifikavus į bylą dėl nužudymo, dainininkui pateikti įtarimai nužudžius M. Trintignant.

Lietuvos baudžiamasis kodeksas už nužudymą numato laisvės atėmimo bausmę nuo penkerių iki penkiolikos metų.

Generalinis prokuroras Antanas Klimavičius yra pareiškęs, kad B. Cantat turi būti teisiamas Lietuvoje.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų