• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kino filmo "Frida" žvaigždė Salma Hayek (Salma Hajek) kritikavo Jennifer Lopez (Dženifer Lopes) ir Beną Afflecką (Beną Afleką) už tai, kad jie "savo meilę reiškė automobiliais "Bentley".

REKLAMA
REKLAMA

Meksikiečių gražuolė, šiuo metu susitikinėjanti su aktoriumi Joshu Lucasu (Džošu Lukasu), mano, kad šioms žvaigždėms, jei jos norėjo, kad jų romanas nesibaigtų, reikėjo mažiau demonstruoti savo meilę perkant brangius daiktus, tokius, kaip B. Afflecko Jennifer padovanotas brangus žiedas su deimantu ar automobiliai "Rolls Royce".

REKLAMA

"Manau, kad iš to, kaip susiklostė jų santykiai, galima pasimokyti, kad savo meilės pirkdamas "Bentley" neišreikši. Kiekviena pora susiduria su problemomis. Nesvarbu, ar gautum iš mylimojo dovanų porciją spragėsių, ar automobilį "Bentley", visų problemos yra tos pačios", - teigė ji.

"Kartais žmonės tampa prislėgti dėl to, kad išpučia kai kuriuos dalykus. Mes visi esame žmonės ir, manau, visi galime suprasti, kaip jiems dabar sunku. Juk niekas nenorėtų, kad apie jam sudėtingą laikotarpį šnekėtų visame pasaulyje", - pridūrė aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

S. Hayek pavyksta išvengti įkyraus žiniasklaidos domėjimosi jos asmeniniu gyvenimu, nes ji atsisako su žurnalistais kalbėtis apie savo širdies reikalus.

"Manau, jog tai, kas yra mano, priklauso man. Tai, kuo dalijuosi su jumis, yra bendra, tai, kuo dalijuosi su visuomene, yra visų, - aiškino aktorė. - Tikiuosi, jog turiu teisę pasilikti sau tuos dalykus, kurie priklauso tik man, nes kuo labiau juos atskleidi, tuo greičiau jie praranda vertę".

"Tai labai panašu į situaciją, kai pradedi kitiems pasakoti apie kokią nors nuostabią gyvenimo akimirką ar sapną. Kuo daugiau pasakoji, tuo labiau žavesys ima blėsti, nes pajusti tą džiaugsmą gali tik pats jį patirdamas", - teigė S. Hayek.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų