REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau ketvirtą trečiadienį 20.40 val. tiesioginiame LNK eteryje užvirs muzikantų kovos. Šiandien paaiškės, kuriuos - romantiškuosius “Lemon Joy” ar gatvės lygos atstovus “G&G Sindikatą” -labiau palaiko lietuviškos muzikos gerbėjai.

REKLAMA
REKLAMA

“Lemon Joy” lyderis Igoris Kofas prieš varžybas jaučiasi visiškai ramiai. “Mūsų darbas šį vakarą - gražiai padainuoti. Į NML varžybas žiūrime su sportiniu azartu, bet apie prizą per daug negalvojame. Mums svarbiausia pasinaudoti puikia galimybe pagroti žmonėms”. Paklaustas, ar negąsdina tai, kad per pirmąjį savo pasirodymą “Lemon Joy” duetui teks susikauti su skandalingaisiais jaunimo dievaičiais “G&G Sindikatu”, I. Kofas atsakė, kad jokie konkurentai jo negąsdina. Nors, pasak Igorio, jų ir “Sindikato” santykiai tėra “labas ir viso gero”, priešpriešos tarp jų tikrai nėra. “Man patinka jų pilietinė pusė”, - kolegiškai savo varžybų konkurentus įvertino I. Kofas.

REKLAMA

Kalbėdami apie konkurentus “G&G Sindikato” nariai santykius su “Lemon Joy” taip pat vadino tik “kolegiškais”. Grupės dalyvavimą Nacionalinėje muzikos lygoje “G&G” nariai sakė ilgai aptarinėję ir po diskusijų nutarę, kad savo pasirodymais galės populiarinti dar tik prigyjantį hiphopą popmuziką mieliau klausančioje Lietuvoje. Kone kiekvienam kūriniui “G&G” kviesis vis kitus, nebūtinai gerai žinomus hiphopo atlikėjus tikėdamiesi, kad publika ar leidybinės kompanijos atkreips dėmesį į jaunus muzikantus. Šio vakaro pasirodyme skambės ir naujas “G&G” nario Pusho kūrinys iš jo solinio albumo.

REKLAMA
REKLAMA

“Lemon Joy” ypatingų staigmenų šiam vakarui nerengia ir kokių nors specialių užsakymų Lygos rengėjams neturi. Tiesa, “Lemon Joy” šįvakar nebus tik I. Kofas, kaip pastaruoju metu dažnai buvo beveik įprasta, greta grupės sielos LNK žiūrovai šiandien išvys muzikantą Olegą Dikerį.

Vertindami savo galimybes NML, “G&G Sindikato” nariai sakė, kad “iki prizo dar reikia prieiti”. Tiesa, didelių vilčių hiphopo atlikėjai neturi: “Akivaizdu, kad pagal albumų pardavimus Lietuvoje karaliauja “baliai”, tad gatvės muzikos autoriams ir atlikėjams lengva nebus”. Bet siekti pergalės bet kokiomis priemonėmis grupė neketina ir didelių skandalų nežada, todėl tikėtina, kad apsinuoginusių merginų LNK žiūrovai ir į studiją atėjęs jaunimas neišvys. Visą dėmesį Lietuvos hiphopo dievukai žadėjo skirti atliekamai muzikai. Siekdami tobulumo muzikantai ateityje į NML kovas žadėjo kviestis garsius džiazo atlikėjus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų