REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarp dviejų kandidatų į Prezidento postą - dabartinio šalies vadovo Valdo Adamkaus bei parlamentaro Rolando Pakso - šiąnakt vyks įtempta kova, o rezultatus nuspėti - labai sudėtinga.

REKLAMA
REKLAMA

"Protesto balsai nepelnytai, bet natūraliai tenka V. Adamkui, nes jis, žmonių supratimu, atstovauja visą valdžią - ne tik Prezidento instituciją, bet ir visas jo kadencijos metu dirbusias Vyriausybes, Seimo daugumas, tai yra tai, ir ką gero, ir blogo padarė valdžia", - Eltai sakė šalies vadovo patarėjas Darius Kuolys.

REKLAMA

Pasak jo, matosi, kad dabar yra prasidėjusi ne tik asmenybių, tačiau ir idėjų, vertybių bei principų kova.

D. Kuolio manymu, dabartinio šalies vadovo rinkėjai turi aiškią vertybinę poziciją, jie mato Lietuvą einančią į priekį, esančią Vakarų erdvėje.

"Daug žmonių jaučiasi nesaugūs ir nelabai mato savo perspektyvą, todėl žmonių, kurie savo balsus skyrė R. Paksui, negalima vertinti kritiškai", - sakė Eltai Prezidento patarėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Jo teigimu, dabar V. Adamkaus aplinkoje vyrauja labai ramios nuotaikos.

Paklaustas, kiek V. Adamkus yra linkęs bendradarbiauti su savo oponentu antrajame Prezidento rinkimų ture R. Paksu, D. Kuolys teigė, kad šalies vadovo pozicija nesikeičia - jis ir toliau dirbs Lietuvai, o ne kokiam nors atskiram politikui.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų