• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Geriausi Lietuvos dailiojo čiuožimo atstovai Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas gegužę pristatys savo naujausią projektą "Liepsnojantis ledas", kuriame bus galima pamatyti ne tik žymiausių pasaulio čiuožėjų pasirodymus, bet ir ugningą flamenko šokį.

REKLAMA
REKLAMA

Apie dvi valandas truksiantis renginys bus dviejų dalių. Pirmoje dalyje pasaulinio lygio dailiojo čiuožimo meistrai atliks originalius savo programos numerius.

REKLAMA

Antrojoje dalyje rengiami dailiojo čiuožimo žvaigždžių ir flamenko šokėjų pasirodymai, kuriuos jungs tema "Flamenko istorijos". Šokį ant ledo keis spektaklis ant scenos, kai kurie numeriai vyks tuo pačiu metu.

Projekte "Liepsnojantis ledas" savo programas parodys 16 pasaulinio lygio dailiojo čiuožimo garsenybių ir 2 flamenko šokėjai.

Renginyje dalyvaus 2000 metų pasaulio ir Europos čempionatų bronzos medalių laimėtojai, daugkartiniai Lietuvos čempionai M. Drobiazko ir P. Vanagas.

REKLAMA
REKLAMA

Projekte taip pat pasirodys pasaulio, Europos ir pasaulio profesionalų čempionatų nugalėtojai, daugkartiniai Rusijos čempionai Andželika Krylova ir Olegas Ovsianikovas. Šie dailiojo čiuožimo meistrai tris kartus laimėjo olimpinių žaidynių sidabro medalius.

Renginyje dalyvaus ir Italijos čempionė Sylvia Fontana, Prancūzijos komikas ant ledo Laurentas Tobelis, 1994 metų olimpinių žaidynių, taip pat Europos ir pasaulio čempionatų nugalėtojas Aleksejus Urmanovas.

Savo programas parodys ir 6 kartus Rusijos bei Europos ir pasaulio čempionė Marija Butyrskaja, daugkartiniai Bulgarijos čempionai Albena Denkova ir Maksimas Staviskijus, pasaulio ir daugkartiniai Čekijos čempionai Radka Kovarikova ir Rene Novotny.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ant ledo pasirodys ir akrobatai bei komikai, JAV atvirojo čempionato sidabro medalių laimėtojai Armen Saakian ir Akopas Manukianas.

Projekte "Liepsnojantis ledas" flamenko šoks garsi Rusijos šokėjų pora Vasilijus ir Inesa Kleimionovai. Šokėjai įkūrė šokio mokyklą Maskvoje "Flamenco", sėkmingai gastroliavo JAV, Indijoje, Nepale, Švedijoje, Vokietijoje, Bulgarijoje, Rumunijoje, Latvijoje ir flamenko tėvynėje Ispanijoje.

V. Kleimionovas yra M. Drobiazko ir P. Vanago olimpinės programos choreografas.

Renginį gegužės 16 dieną bus galima pamatyti Klaipėdos žvejų kultūros rūmuose, gegužės 18-ąją - Elektrėnų ledo rūmuose, gegužės 19 dieną renginio pirmos dalies programa bus parodyta Akropolio ledo arenoje, gegužės 21 dieną renginys vyks Vilniaus koncertų ir sporto rūmuose, gegužės 25 dieną - Kauno sporto halėje.

Bilietų kainuos nuo 35 iki 95 litų.

Praėjusių metų gruodį M. Drobiazko ir P. Vanagas Lietuvoje surengė projektą "2002 ledo žvaigždės".

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų