• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus viešbutyje, kuriame apsistojo Škotijos futbolo sirgaliai, buvo nusiaubtas kambarys. Kambaryje apsigyvenę škotai teigia to nedarę, tik taikiai gurkšnoję viskį viešbučio bare.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį (03.31) dėl turto sunaikinimo į policiją kreipėsi Saltoniškių gatvėje įsikūrusio viešbučio "Viktorija" administratorė, pranešė Vilniaus miesto vyriausiasis policijos komisariatas (PK).

REKLAMA

Moteris paaiškino vėlyvą pirmadienio vakarą pastebėjusi, kad visiškai nuniokotas 310 kambarys - sulaužyti baldai, išlaužtas lango rėmas, išdaužyti stiklai ir per langą išmestas televizorius.

Administratorė teigė, kad viešbutyje iki balandžio 5 dienos apsistojo 44 škotai, kurie ir įtariami vieną iš kambarių nusiaubę.

310 kambaryje įsikūrę du škotai policijai tvirtino per įvykį viešbučio bare gėrę viskį ir net neįtarią, kas atėjo į jų kambarį ir viską sudaužė.

REKLAMA
REKLAMA

Viešbutis skaičiuoja patirtą nuostolį. Įvykio aplinkybes aiškinasi 1-asis sostinės PK.

Antradienį vakare Vilniuje rungsis Lietuvos ir Škotijos jaunimo futbolo rinktinės. Trečiadienį Kaune susirems nacionalinės Lietuvos ir Škotijos futbolo rinktinės. Jų stebėti atvyko apie 3 tūkstančius škotų futbolo aistruolių.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų