• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialdemokratų bei Valstiečių ir Naujosios demokratijos partijų sąjungos lyderiai nedramatizuoja liberalo Artūro Zuoko koalicijos pralaimėjimo renkant Vilniaus merą.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo vicepirmininko Vytenio Andriukaičio nuomone, A. Zuoko koalicijai pritrūko politinės įžvalgos ir lankstumo, nes, nepaisant pastangų, liberalams nepavyko užsitikrinti daugumos sostinės savivaldybės taryboje.

REKLAMA

Seimo Socialdemokratinės koalicijos frakcijos seniūnė Irena Šiaulienė sakė, kad Vilniaus situacija nėra išimtis, nes dar 7 šalies savivaldybėse mandatų dauguma dar negarantavo merų postų. Pasak jos, tai atsitiko ne tik socialdemokratams, bet ir kitoms partijoms, kurios normaliai priėmė tą rezultatą.

"Vilniuje sureikšminamas pralaimėjimas ir nenorima su tuo susitaikyti", - sakė pirmadienį (04.14) spaudos konferencijoje I. Šiaulienė.

REKLAMA
REKLAMA

Valstiečių ir Naujosios demokratijos partijų sąjungų lyderė Seimo narė Kazimira Prunskienė irgi nemato pagrindo dramatizuoti Vilniaus mero rinkimus. Jos nuomone, nė vienas rimtas politikas negali išvengti kokių nors pralaimėjimų.

Kitoje spaudos konferencijoje K. Prunskienė pažymėjo, kad prieš trejus metus Seimo rinkimus laimėjusi socialdemokratinė koalicija irgi negavo kvietimo formuoti valdžią ir Vyriausybę. "Tuomet į valdančiąją daugumą įėję liberalai tame jokios dramos neįžvelgė", - sakė ji.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų