REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš metus pradėjusi veikti vienintelė Lietuvoje jaunimo televizija "Tango TV", valdoma tarptautinio žiniasklaidos koncerno "Modern Times Group", šį pavasarį švenčia pirmąjį gimtadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Vienų metų sukaktį "Tango TV" sekmadienį švęs su žiūrovais. Iš Vilniaus sporto ir pramogų centro "Forum Palace" naktinio klubo "Galaxy" vakare prasidės ilgiausia per kanalo gyvavimą tiesioginė 3 valandų programa "Mums vieneri!" Žadama, kad dviejų pagrindinių kanalo laidų vedėjai Saulius Urbonavičius-Samas ir Martynas Starkus-Marčius ("Tangorama") bei neramieji ŽAS ("Be proto") žiūrovams pateiks ypatingą šventinę programą. Energingas, intriguojantis, linksmas veiksmas klube susipins su archyvine "Tango TV" laidų medžiaga, naujausiais populiarios muzikos vaizdo klipais.

REKLAMA

Klube specialiai įrengtoje scenoje populiariausios Lietuvos grupės ir dainininkai atliks savo naujausius kūrinius, su gimtadieniu sveikins humoro laidų vedėjai, garsiausi Lietuvos klubų muzikos programų vedėjai, sportininkai ir politikai. Klube bus kalbinami vakaro svečiai, kurie, įvykdę išradingas vedėjų užduotis ar atlaikę programos vedėjų provokacijas, bus apdovanoti pirmojo "Tango TV" gimtadienio atminimo dovanomis.

Šventinę programą per pirmąjį kanalo gimtadienį galės matyti ne tik Vilniaus ir jo apskrities, bet ir Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Utenos, Ukmergės gyventojai.

Pirmasis specializuotas kanalas jaunimui "Tango TV" prieš metus startavo kaip TV3 televizijos regioninis kanalas. Jo muzikinė-pramoginė programa orientuojama į 15-35 metų amžiaus žiūrovus, tačiau pažintinės laidos, vaidybiniai filmai pritraukia ir vyresnę auditoriją.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų