REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo penktadienio “Grasų pasaulio įrašai” pradeda rodyti linksmą komediją “Vaizdas iš viršaus geresnis”, kurioje vaidina komikas Mike’as Myersas, žavioji Gwyneth Paltrow ir serialo “Vedęs ir turi vaikų” blondinė Christine Applegate. Dalyvaukite konkurse ir žiūrėkite vaizdą iš viršaus.

REKLAMA
REKLAMA

Dona (Gwyneth Paltrow) - jauna moteris, susikūrusi turtingos ir spindinčios ateities planus. Tačiau kol kas ji gyvena vagonėlyje kartu su mama ir jos trečiuoju vyru mažame miestelyje Nevadoje, kur labai tyku ir ramu, kur kiekvienas šypsosi, kai idealistė Dona pradeda girtis tapsianti tarptautinių skrydžių stiuardese prestižinėse avialinijose. Užsispyrėlė pasiryžusi bet kam, kad tik svajonės išsipildytų.

REKLAMA

Dona meta darbą mažoje parduotuvėje, kur pardavinėjo lagaminus, palieka mokyklos laikų draugą, visų merginų numylėtinį, kuris siūlė jai širdį ir amžiną meilę, ir įsispraudžia į vietinių “Sierra Airlines” avialinijų uniformą. Avialinijų, aptarnaujančių įvairaus plauko perėjūnus, lošėjus ir girtuoklius, kuriems iš stiuardesės nieko kito nereikia, tik "trumpų sijonėlių, ilgų plaukų ir plačios šypsenos".

Tačiau Dona nenurimsta ir kartu su artima drauge Kristina (Christine Applegate) žengia dar vienu laipteliu aukštyn, tapdama “Royalty Airlines” stiuardesių ruošimo kursų studente, o vėliau ir tikra stiuardese. Čia "šefuoti" žavią blondinę imasi Džonas Vitnis, kurį suvaidino pats Mike'as Myersas.

REKLAMA
REKLAMA

Daug kartų Donai norėjosi viską mesti, tačiau galiausiai ji pasiekė tai, ko troško ilgus metus - jai buvo patikėtas tarptautinis skrydis į Paryžių! Tačiau romantišką Kalėdų vakarą atvykusi į meilės miestą, ji nepajuto didelio džiaugsmo. Svajonės išsipildė, tačiau kažkur praeityje liko draugai, namai ir žmogus, kuris ją mylėjo.

Dona pajuto viso to netekusi. Tačiau tam, kad visai tai suprastų, jai reikėjo pakilti ir pažiūrėti į "vaizdą iš viršaus". Pasirodo, kartais žmogus nesugeba pastebėti to gėrio ir grožio, kuris yra šalia, ir veržiasi tolyn ar aukštyn, klaidingai manydamas, kad laimė kažkur...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Linksma, romantiška istorija apie merginą, kurios svajonės tapti stiuardese išsipildė, tačiau laimės neatnešė, ir apie tai, kad reikia vertinti tai, kas yra šalia, kiekvieno panosėje. Rimtos mintys filme pateiktos linksmai su pakankama doze komiškų situacijų, humoro ir veiksmo.

Atsakykite į klausimus ir laimėkite “Garsų pasaulio įrašų” www.gpi.lt prizus - kvietimus į filmą.

Kur ir kada gimė aktorius Mike’as Myersas?Kokiame filme pirmą kartą suvaidino Gwyneth Paltrow?Kas yra dabartinis aktorės Christine Applegate vyras?

Atsakymus siųskite adresu [email protected].

“Vaizdas iš viršaus geresnis” (“View From The Top”)Romantinė komedija“Miramax Films”, 2002 m.Trukmė - 87 minRežisierius - Bruno Barreto

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų