• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausybė savo atstovais Klaipėdos ir Tauragės apskrityse paskyrė buvusius kompartijos veikėjus, tuo papiktindama dešiniąją opoziciją parlamente.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriausybės atstove Klaipėdos apskrityje paskirta teisininkė Kristina Vintilaitė, pastaruoju metu dirbusi Klaipėdos miesto valdyboje, apskrities viršininko administracijoje patarėja teisės klausimais, Teisės departamento direktore.

REKLAMA

Vyriausybės atstovu Tauragės apskrityje paskirtas Viktoras Kovšovas. Jis yra dirbęs Tauragės savivaldybėje, 1995-1997 metais buvo paskirtas Vyriausybės atstovu, nuo 2000 balandžio iki 2003 balandžio dirbo Tauragės rajono meru.

Iš viso Lietuvoje yra 10 apskričių.

Opozicinė Seimo Tėvynės sąjungos - konservatorių frakcija pasipiktino Vyriausybės sprendimais dėl atstovų Klaipėdos ir Tauragės apskrityse. Anot konservatorių, į šias pareigas Algirdo Brazausko vadovaujamas ministrų kabinetas skiria "tik asmenis iš buvusios LKP nomenklatūros".

REKLAMA
REKLAMA

"Pažymėtina, kad K. Vintilaitė savo laiku yra dirbusi LKP Klaipėdos miesto komiteto organizacinio skyriaus instruktore - tai ji nurodė savo gyvenimo aprašyme, o V. Kovšovas gyvenimo aprašyme subtiliai nutylėjo savo buvusias vadovaujamas pareigas LKP ir savo, kaip buvusio LDDP pirmininko A. Šleževičiaus pavaduotojo, veiklą", - pažymima Tėvynės sąjungos - konservatorių frakcijos Seime pareiškime.

A. Brazauskas buvo Lietuvos kompartijos, vėliau jos įpėdinės LDDP vadovas, dabar pirmininkauja jos įpėdinei - socialdemokratų partijai.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų