• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Arnoldas Schwarzeneggeris (Arnoldas Švarcenegeris) vėl sutriuškino konkurentus - "Terminatorius 3: mašinų prisikėlimas" (“Terminator 3: Rise of the Machines”) šventinį Amerikos Nepriklausomybės dienos savaitgalį uždirbo įspūdingus 72,5 mln. JAV dolerių (apie 217 mln. litų).

REKLAMA
REKLAMA

Tai daugiausiai pirmąjį demonstravimo savaitgalį uždirbęs A. Schwarzeneggerio filmas, gerokai pranokęs 1997-ųjų "Betmeno ir Robino" (Batman & Robin) 43 milijonus.

REKLAMA

Trečiajam "Terminatoriui" palanku buvo tai, kad jis pradėtas demonstruoti labai anksti - nuo trečiadienio, kaip įprasta prieš šventinį liepos 4-osios savaitgalį. Trečiadienį ir ketvirtadienį filmo žiūrovai kino teatrų kasose paliko beveik30 mln., o penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį - apie 44 milijonus.

T3 taip pat pranoko savo pirmtaką "Terminatorių 2" (“Terminator 2: Judgment Day”), kuris 1991-aisiais pirmąjį demonstravimo savaitgalį uždirbo 31,7 milijono.

REKLAMA
REKLAMA

"Užsispyrusi blondinė 2" (“Legally Blonde 2: Red White & Blonde”), kuri buvo laikoma didžiausia T3 konkurente, debiutavo su 39,2 mln. JAV dolerių, uždirbtų per penkias šventinio savaitgalio dienas.

Nekantriai lauktas "Dreamworks" animacinis nuotykių filmas "Sinbadas: septynių jūrų legenda" (“Sinbad: Legend of the Seven Seas”), kurį įgarsino Bradas Pittas (Bradas Pitas), Michelle Pfeiffer (Mišel Pfeifer) ir Catherine Zeta-Jones (Ketrin Zeta-Džouns), per tą patį laikotarpį uždirbo tik 10 mln. JAV dolerių.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų