REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Holivudo žvaigždės, tokios kaip Martinas Sheenas, Anjelica Huston ir Mike’as Farrellas, pakvietė JAV piliečius į neįprastą antikarinį protestą, siūlydami jiems vasario 26 dieną užversti Baltuosius rūmus ir Kongresą telefono skambučiais, faksais ir elektroninio pašto žinutėmis, kuriose būtų protestuojama prieš karą su Iraku.

REKLAMA
REKLAMA

Aktoriai, priklausantys judėjimui "Menininkai, siekiantys pergalės be karo", apie akciją paskelbė trečiadienį (02.19) Holivude. Reklaminiame filmuke JAV prezidentą televizijos seriale "Baltieji rūmai: valdžios godulys" ("The West Wing") vaidinantis Martinas Sheenas ragino pradėti "virtualias eitynes į Vašingtoną". Aktorius sakė, kad adresatus pasiekus bent dalelei pastarųjų demonstracijų dalyvių žinučių sostinė paskęstų antikariniuose atsišaukimuose. Martinas Sheenas pakvietė žmones daugiau informacijos ieškoti protesto akciją koordinuojančiame interneto puslapyje www.moveon.org.

Judėjimui priklausantys aktoriai, tarp kurių yra Susan Sarandon, Kim Basinger ir Mattas Damonas, gruodžio mėnesį jau nusiuntė peticiją JAV prezidentui George’ui W. Bushui, reikalaudami taikiai spręsti Irako krizę.

dpa-ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų