REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filmo "Valandos" žvaigždė Nicole Kidman sako, kad sau kelia didelius reikalavimus. Gal todėl jai atrodo, kad visuomet galima viską padaryti geriau. N. Kidman pelnė "Auksinį gaublį" kaip geriausia aktorė už vaidmenį filme "Valandos".

REKLAMA
REKLAMA

Ji už šį vaidmenį nominuota "Oskaro” apdovanojimui ir yra tarp realiausių pretendenčių jį laimėti. Apie vaidmenį filme "Valandos" Nicole Kidman žurnalistams sakė: "Nereikia manyti, kad gauni vaidmenį ir viskas pavyksta iškart. Aš visuomet stengiuosi reikalauti iš savęs kiek įmanoma daugiau, kad viskas būtų atlikta nepriekaištingai".

REKLAMA

Atrodo, šįkart taip ir atsitiko... Kai žurnalistai paklausė jos apie galimybes laimėti “Oskarą”, aktorė atsakė paprastai: "Niekada nesu "lošusi iš savęs", todėl tikrai nežinau. Šiemet daug talentingų moterų buvo nominuotos ir man tiesiog malonu būti šalia jų. Aktorė dar pridūrė, kad prieš "Auksinio gaublio" įteikimo ceremoniją ji išgėrė taurę šampano, nes jautėsi labai įsitempusi. Drovi aktorė pasakė: "Visada turiu paruoštą taurę šampano, kai reikia atsikratyti įtampos. Mane visuomet apima panika, žengiant raudonu kilimu. Nemalonu ir tai, kad visose ceremonijose per didelis dėmesys teikiamas kalboms ir aprangai..."

"Valandos" Lietuvos kino teatruose nuo balandžio 4 dienos.

GPI

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų