• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lytinio gyvenimo sutrikimų turintys vyrai naujausią informaciją apie tokių sutrikimų priežastis ir gydymą galės rasti interneto svetainėje www.potenCIALIS.lt .

REKLAMA
REKLAMA

Pasak pranešimo spaudai, tai pirmasis lietuviškas tokio pobūdžio informacinis tinklapis, kurio kūrėjai tikisi padėti garsiai apie kamuojančias intymaus gyvenimo problemas besidrovintiems kalbėti vyrams daugiau sužinoti apie erekcijos sutrikimus.Tinklapyje bus galima sužinoti, kaip apibūdinti problemą gydytojui, ko tikėtis iš paskirto gydymo, kaip gerinti santykius su partneriais.

REKLAMA

Labiau susidomėję minėtomis problemomis tinklapyje galės atlikti specialų testą, perskaityti, kas gali tapti erekcijos sutrikimų priežastimis ir kokios gali būti jų pasekmės.

Tinklapio sumanytojai teigia norintys paskatinti vyrus labiau rūpintis savo intymaus gyvenimo kokybe bei padrąsinti konsultuotis su gydytojais ir apie tai kalbėtis su partneriais.

Pasak praėjusią savaitę Lietuvoje pradėto platinti naujo vaisto erekcijos sutrikimams gydyti "Cialio" ambasadorius profesoriaus Kęstučio Vitkaus, visai nesvarbu, kokio amžiaus yra žmogus - jis turi teisę gyventi visavertį seksualinį gyvenimą.K.Vitkaus teigimu, nei amžius, nei įvairūs negalavimai neturėtų būti priežastimi atsisakyti artumo su mylimu žmogumi ir jo teikiamų malonumų.

REKLAMA
REKLAMA

JAV farmacinės bendrovės "Eli Lilly" gaminamas vaistas jau parduodamas Lietuvos vaistinėse, tačiau tik su gydytojo receptais.

Gamintojai tvirtina, kad jų medikamentas pradeda veikti greičiau ir veikia ilgiau nei žymusis bendrovės "Pfizer" gaminamas vaistas nuo erekcijos sutrikimų "Viagra".Medikų teigimu, Lietuvoje 80 proc. į specialistus besikreipiančių vyrų turi erekcijos sutrikimų, tačiau mažiau nei pusė jų patys prabyla apie juos kamuojančias problemas.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų