REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos narystės Europos Sąjungoje referendumo reklamą kurs, jos gamyba ir pateikimu žiniasklaidoje užsiims reklamos agentūra "Brand Sellers DDB Vilnius", laimėjusi Europos komiteto prie Vyriausybės rengtą konkursą. Jam pasiūlymus pateikė trys bendrovės.

REKLAMA
REKLAMA

Europos komiteto atstovė spaudai Jurga Tapinienė sakė, kad už reklamą iki referendumo kompanijai "Brand Sellers DDB Vilnius" bus sumokėta 1 mln. 433,7 tūkst. Lt. Sutartis dėl reklamos bus pasirašyta artimiausiu metu.

REKLAMA

Be to, Europos komitetas yra sudaręs sutartį su kompanija "Viešųjų ryšių partneriai" (VRP), kuri nuo vasario 7 dienos iki referendumo organizuoja visuomenės informavimo apie Lietuvos narystės Europos Sąjungoje referendumą kampaniją. Už tai Europos komitetas, jo atstovės spaudai duomenimis, sumokės viešųjų ryšių bendrovei 73 tūkst. Lt.

Šioje informacinėje kampanijoje "Viešųjų ryšių partneriams" padės ryšių su visuomene agentūros "DDB&Co. ir Katkevičius". Tai “Eltai” aptvirtino bendrovės vadovas Aurelijus Katkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak J. Tapinienės, rengdamasis istoriniam referendumui Europos komitetas dar ruošia ir platina įvairius leidinius apie Europos Sąjungą, organizuoja daug renginių visoje Lietuvoje, tarp jų - ir "Eurobuso" akciją.

Referendumas dėl Lietuvos narystės Europos Sąjungoje vyks gegužės 10-11 dieną.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų