REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį (10.23) 21.00 val. tiesioginė Lietuvos televizijos laida “Prašau žodžio” klausia: ar Lietuvai negresia daktarizacija?

REKLAMA
REKLAMA

“Inga Paksaite kartu su savo draugu Aivaru Stumbru dalyvavo savaitgalį vykusioje Kauno nusikalstamo pasaulio autoritetu vadinamo Henriko Daktaro dukters Živilės gimtadienio šventėje”, - ketvirtadienį pranešė dienraštis “Kauno diena”.

REKLAMA

Ką tai reiškia? Ar tai smerktina? Ar politikai bei jų šeimos nariai turi atsirinkti, su kuo bendrauti? Ar tėvai atsako už savo pilnamečių vaikų elgesį? Jei bendrauja vaikai, tai gal ir tėvai bendrauja?

Prieš kelias savaites H. Daktaro žmona su dukra dalyvavo Vytauto Šustausko surengtame mitinge prie Seimo, kuriame buvo reikalaujama išleisti iš kalėjimo “ten nekaltai pasodintus” bei žadama organizuoti referendumą prezidento galioms išplėsti.

REKLAMA
REKLAMA

H. Daktaro sūnus Kauno miesto savivaldybės tarybos narys Enrikas Daktaras šiuo metu yra suimtas įtariant jį dalyvavus narkotikų kontrabandoje.

Ar visa tai tik atsitiktinumai?

Šie bei kiti klausimai laidoje “Prašau žodžio”, kurią veda žurnalistas Rimvydas Paleckis. Interaktyvioje laidoje telefono skambučiais savo nuomonę vienu ar kitu klausimu kviečiami aktyviai pareikšti ir televizijos žiūrovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų