• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Courtney Love (Kortni Lav) ir Kurtas Cobainas (Kurtas Kobainas) per žurnalo "Maxim Blender" surengtus 50-ies "karščiausių" rokenrolo porų rinkimus užėmė pirmąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Trejus metus, iki pat "Nirvana" lyderio savižudybės 1994-aisias trukusios jų draugystės peripetijos nuolat mirgėjo laikraščių puslapiuose.

REKLAMA

"Jie malė š... kaip nė viena kita pora. Jie, roko Bonnie (Boni) ir Clyde`as (Klaidas), turėjo viską - talentą, maištininkų žavesį ir kietus kiaušinius, - rašo minėtas JAV žurnalas. - Jų santuoka buvo persmelkta sekso, narkotikų, kartais - roko. Tiesa, dar šautuvų. Tačiau labiausiai - narkotikų".

Iš visų įžymybių porų, kurios pateko į "Maxim Blender" sudarytą dešimtuką, tik dvi tebegyvena kartu - Bobby Brownas (Bobis Braunas) su Whitney Houston (Vitni Hiūston) ir Chrisas Martinas (Krisas Martinas) su Gwyneth Paltrow (Gvinet Peltrou).

REKLAMA
REKLAMA

Už pirmojo dešimtuko ribų liko Ozzy ir Sharon Osbourne`ai (Ozis ir Šaron Osbornai) ir Benas Affleckas (Benas Aflekas) su Jennifer Lopez (Dženifer Lopes). Jie yra atitinkamai 11-oje ir 12-oje vietose.

Davidas ir Victoria Beckhamai (Deividas ir Viktorija Bekemai) užėmė 35-ą vietą, o Eltonas Johnas (Eltonas Džonas) ir Davidas Furnishas (Deividas Fernišas) - 37-ąją. Tuo tarpu Justinas Timberlake`as (Džastinas Timberleikas) ir jo mylimoji Cameron Diaz (Kameron Dias) liko paskutinėje 50-ojoje vietoje.

Visas "karščiausių" porų dešimtukas:

1. Kurtas Cobainas ir Courtney Love.2. Tommy Lee (Tomis Li) ir Pamela Anderson.3. P Diddy (Pi Didis) ir Jennifer Lopez.4. Seanas Pennas (Šonas Penas) ir Madonna (Madona).5. Johnas Lennonas (Džonas Lenonas) ir Yoko Ono (Joko Ono).6. Bobby Brownas ir Whitney Houston.7. George`as Jonesas (Džordžas Džounsas) ir Tammy Wynette (Tami Vinet).8. Axlas Rose`as (Akslas Rouzas) ir Stephanie Seymour (Stefani Seimur).9. Justinas Timberlake`as ir Britney Spears (Britni Spirs).10. Chrisas Martinas ir Gwyneth Paltrow.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų