REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Popmuzikos žvaigždė Britney Spears (Britni Spirs) žūtbūt nori iki 28 metų susilaukti kūdikio. Hito "I'm A Slave 4 U" atlikėja taip pat tvirtina palaikysianti savo vaikus, jei jie nuspręstų sekti jos pėdomis ir daryti muzikinę karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

"Svajoju apie vaiką. Norėčiau pagimdyti kūdikį, kol man sukaks daugiausiai 28-eri, - teigia 21 metų B. Spears. - Jeigu mano vaikai nuspręs siekti muzikinės karjeros, aš greičiausiai nieko nedarysiu, kad juos sustabdyčiau. Tačiau manau, kad būtų geriau, jei jie stengtųsi įgyvendinti savo pačių svajones ir gyvenime užsiimtų tuo, kuo nori".

REKLAMA

Nors Britney žada palaikyti savo atžalas, dainininkė prisipažįsta, kad po visą pasaulį rengiami jos koncertai ją gerokai išvargino, be to, per nesibaigiančias keliones ji sugadino savo skrandį.

"Koncertavimas kartais mane visiškai išsunkia. Tuomet aš labiausiai noriu grįžti namo ir pailsėti, - sakė dainininkė. - Tokią galimybę turėjau 2002-aisiais, po trejus metus be pertraukos trukusio koncertinio turo. Man tiesiog reikėjo kurį laiką atsikvėpti ir atgauti savo jėgas. Tačiau net tada su savo šeima tegalėjau praleisti keturias savaites".

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų