REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį (05.12) amerikiečių dainininkė Madonna pareiškė, kad ji laiminga gyvendama Didžiojoje Britanijoje, nes susirado čia draugų.

REKLAMA
REKLAMA

BBC "Radio One" dainininkė sakė, kad 2000 metais ištekėjus už britų kino režisieriaus Guy Ritchie ir persikėlus į Londoną, jai buvo sunku priprasti prie Didžiosios Britanijos sostinės. "Aš pasijusdavau vieniša ir liūdna, daug skundžiausi Guy, tačiau dabar turiu čia draugų, iš tikrųjų gerų draugų", - sakė dainininkė. Pasak jos, atvykdama iš JAV ji susitinka su draugais Londone ir atvirkščiai.

REKLAMA

Madonna sakė, kad susitinka su aktore Gwyneth Paltrow, kai Holivudo žvaigždė lankosi Didžiojoje Britanijoje. Gwyneth Paltrow draugas yra "Coldplay" vokalistas Chrisas Martinas, kurį Madonna labai gerai įvertino.

Pastaraisiais mėnesiais Madonna vis stengėsi paneigti spaudoje pasirodžiusias kalbas, kad jai nusibodo Didžioji Britanija ir ji nori visam laikui sugrįžti į JAV. Dainininkė sakė perėmusi kai kuriuos britų bruožus, tarp jų ir aludžių lankymą, bet jai pavyko išsaugoti amerikietišką akcentą.

Penktadienį dainininkė 650 gerbėjų surengė koncertą Londono muzikos įrašų parduotuvėje. Madonnos albumas "American Life" pakilo į perkamiausių viršūnes JAV ir Didžiojoje Britanijoje, tačiau kritikams įspūdžio nepadarė.

“Reuters”-ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų