REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagaliau siauras Lietuvos muzikantų viešųjų pasisakymų horizontas pasiekė visuotinių problemų frontą. Kad tai įvyktų, Lietuvos scenai reikėjo sulaukti Jurgio iš Kolumbijos. Jo subtilūs viešieji pamąstymai „Blykstėms“ padeda dar labiau pamėgti „Inculto“.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Jurgis Didžiulis studijuoja politologiją, tačiau, priešingai negu kultinės airių grupės U2 lyderis Bono, bent jau kol kas nesirengia nuo scenos žiūrovams sakyti ugningų kalbų apie trečiojo pasaulio valstybių problemas.

REKLAMA

„Populiarumas yra Dievo dovana, kuria gali pasinaudoti darydamas gerus dalykus. Arba atvirkščiai - skirti visokiems niekams. Gerbiu tokius žmones kaip Bono ar Bobą Geldofą, kurie savo populiarumą naudoja siekdami kilnių tikslų. Kita vertus, gal geriau kalbas rėžti ne tada, kai pasitaiko bet kokia proga,bet kai iš tikrųjų vyksta tave jaudinantys dalykai. Kitaip galima ir nusikalbėti, kaip kad Bono yra nutikę“, - savo nuomonę apie scenoje politikuojančias roko žvaigždes dėstė „Inculto“ lyderis.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto jis prisipažino, kad keli dalykai jam kelia didelį nerimą ir apie juos galbūt prabils per savo grupės koncertus. „Man neramu, kad Lietuvoje dabar primiršta ŽIV problema, taip pat rūpestį kelia ir ekologiniai klausimai“, - sakė Jurgis ir teigė, kad scenoje savo politinių įsitikinimų tikrai neviešins - apie juos muzikantas nelinkęs diskutuoti net ir su artimais bičiuliais.

[email protected]

„Bombonešis“, OMNI naujienos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų