REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanų kilmės aktorė Penelope Cruz, pasirodo, yra labai drovi ir itin savimi nepasitikinti. Moteris, žygiuojanti raudonu kilimu aukštai iškelta galva, iš tiesų mano, kad jos kūnas „labai netobulas, tartis siaubinga ir apskritai ji neturi visai jokio šarmo“.

REKLAMA
REKLAMA

35-erių P. Cruz šiuo metu susitikinėja su aktoriumi Matthew McConaughey, su kuriuo susipažino filmuodamasi nuotykių ir veiksmo juostoje „Sachara“. Pora yra neišskiriama nuo skausmingų Penelope Cruz skyrybų po trejų metų draugystės su Holivudo gražuoliuku Tomu Cruise'u.

REKLAMA

Filmas „Sachara“, Lietuvos kino teatrus pasieksiantis liepos mėnesį, pasakoja apie lobių ieškotojo ir bebaimės mokslininkės pastangas užkirsti Ramiojo vandenyno užnuodijimo planą.

Nors kino ekrane P. Cruz dažniausiai vaidina aktyvią, savimi pasitikinčia ir itin seksualią moterį, ji teigia, kad labiausiai ją trikdo jos pačios nuogumas.

„Kai tenka persirengti, aš labai droviuosi. Visuomet prašau žmonių nusisukti ir nežiūrėti“, - sakė Penelope.

„Blykstės“ nusisuka ir nežiūri. Na, beveik nežiūri...

Nuotykinis veiksmo filmas „Sachara“ kinuose liepos 22 dieną.

Matei, kaip Tru Sabaka rūkė „kreką“? Girdėjai Tvarijonaitę, riaugėjančią nuo alaus? Turi paplūdimyje pagauto Uspaskicho nuotraukų? Rašyk - [email protected]

ACME, OMNI naujienos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų