REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Hokšila, kartu su „B.J. Fighters“ dalyvausiantis Jūrmalos festivalio „Naujoji banga“ atrankiniame ture, šia proga leido sau papostringauti apie savo mėgstamus festivalius ir Eurovizijos konkursą.

REKLAMA
REKLAMA

Nerūkantis atlikėjas sakosi mielai sudainuotų savo dainą „Rastaman“ Jūrmaloje ir šiaip norėtų sugroti Roskildės arba „Rock Am Ring“ festivalių scenose. „Blykstės“ sau leidžia pasakyti, kad bilietas į atlikėjo minimų renginių sceną dažniausiai užsitarnaujamas pelnius brandžių klausytojų pagarbą. Atrodo, Hokšilai tai dar negresia.

REKLAMA

Gerų festivalių pasaulyje, kaip teigia „Pasaulis gražus“ autorius, yra ir daugiau, tačiau jam ypač nepatinka vienas - Eurovizija. „Ten viskas netikra! Publika, grupės, žurnalistai... Sintetinių šypsenų konkursas ir gėjų paradas“, - užsidega „natūralumo“ apologetas.

Tai panašu į spjaudymą sriubon, kurioje pats Hokšila yra savo šaukštą vilgęs. Šiais metais jis parašė dainą Aistei Pilvelytei, su kuria dainininkė dalyvavo Eurovizijos konkurso atrankoje. Hokšila teigia, tai daręs iš draugiškų paskatų. Jų vedamas, dainuojant draugams Linui Adomaičiui ir Simonai, jis trispalve mojavo Stambule.

Šiaip ar taip, pseudoantivakarietiška Hokšilos filosofija turi spragų, kurias visada nušvies „Blykstės“.

Matei, kaip Tru Sabaka rūkė „kreką“? Girdėjai Tvarijonaitę, riaugėjančią nuo alaus? Turi paplūdimyje pagauto Uspaskicho nuotraukų? Rašyk - [email protected]

„Zero news“, OMNI naujienos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų