REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo pirmininkas Artūras Paulauskas Lietuvos radijui sakė, kad pasitvirtinus žiniasklaidos pranešimams, jog kandidatai į ministrus yra įsipainioję į skandalingas istorijas, jie negalėtų tapti vyriausybės nariais.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo pirmininkas, tvirtina, jog kol kas negali spręsti, ar informacija žniasklaidoje teisinga. Artūras Paulauskas mano, kad Prezidentas, susipažins su kaltinimais ir iš atitinkamų tarnybų gaus papildomos medžiagos. A.Paulauskas teigia, kad jeigu kaltinimai pasitvirtintų, siūlomi kandidatai   ministrais tapti negalėtų.

REKLAMA

Spaudos pranešimais, kandidatas į švietimo ir mokslo ministrus yra įsipainiojęs į skandalingą istoriją. Dabartinis viceministras socdemas Rimantas Vaitkus prieš metus protegavo skubotą  vienos Latvijos aukštosios mokyklos veiklos įteisinimą Lietuvoje. R.Vaitkaus  pavardė siejama ir su suklastotu dokumentu, kuriuo remiantis siekta šios aukštosios mokyklos diplomų pripažinimo. Tyrimą dėl klastotės šiuo metu atlieka prokuratūra.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas galimas naujos vyriausybės narys – dabartinis aplinko ministras, irgi socdemas, Arūnas Kundrotas įtariamas, jog nekontroliuoja Europos Sąjungos lėšomis finansuojamų aplinkosaugos projektų. Žiniasklaida teigia, jog Briuselis jau įspėjo ministrą, kad Lietuva neskaidriai panaudoja Europos Sąjungos pinigus. Druskininkų ir Kauno vandenvalos projektais jau susidomėjo Europos Komisijos kovos su korupcija tarnyba.

www.lrt.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų