REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK) nebuvo perduotos kandidatų į Seimą, įtariamų ryšiais su nusikalstamu pasauliu, pavardės. Pasak VRK pirmininko Zenono Vaigausko, atsisakyti tokių ketinimų nutarta po Valstybės saugumo departamento (VSD) generalinio direktoriaus Arvydo Pociaus surengto pasitarimo.

REKLAMA
REKLAMA

"Šiame pasitarime kėliau klausimą, ar gauname informaciją, kurią galime skelbti, arba iš viso jos negauname. Sprendė tie, kurie yra tos informacijos šeimininkai. Jų nuomone, ten nėra tos informacijos, kurią galima būtų skelbti", - sakė Eltai Z. Vaigauskas.

REKLAMA

Ta slapta medžiaga, Z. Vaigausko nuomone, liks tirti VSD, policijai, gali būti perduota prokuratūrai.

VRK pirmininkas Z. Vaigauskas tikino, kad nežino nei partijų, nei kandidatų, galimai susijusių su nusikalstamu pasauliu, pavardžių.

Trečiadienį vidaus reikalų ministras Virgilijus Bulovas bei policijos generalinis komisaras Vytautas Grigaravičius informavo žurnalistus, kad medžiagą, susijusią su įtariamų nusikalstamųjų struktūrų kandidatais į Seimą, VRK vadovui artimiausiu metu turėtų perduoti Valstybės saugumo departamento pareigūnai, su kuriais ja pasidalijo Policijos departamentas.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų