• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo seno yra susiklosčiusi tradicija, kad Vendės tėtį poną Darlingą ir kapitoną Kablį vaidina tas pats aktorius. Ši tradicija galioja ir spektakliams, ir filmams apie Piterį Peną.

REKLAMA
REKLAMA

Per visą filmavimosi laiką pagrindinis herojus dvylikametis Jeremy Sumpteris paaugo net 24 centimetrais. Kadangi į langą, pro kurį herojus turi išskristi, aktorius vis atsitrenkdavo galvą, langas buvo aukštinamas net keturis kartus.

REKLAMA

"Piteris Penas" buvo ekranizuotas penkiolika kartų, tačiau tik naujausioje filmo versijoje pagrindinį herojų vaidina vyriškos lyties aktorius.

Jeremy Sumpter vaidina nuo devynerių metų amžiaus. Pirmasis jo vaidmuo buvo siaubo trileryje "Silpnybė".

Naujausia filmo "Piteris Penas" versija yra dedikuota Dodi Fayedui, vykdomojo prodiuserio Mohamedo Al-Fayedo sūnui. Dodis 2001 metais prodiusavo filmą "Kablys".

Filmas "Kablys", kuriame vaidino tokie garsūs aktoriai kaip Julia Roberts, Dustinas Hoffmanas ir Robinas Williamsas, pasakojantis apie suaugusį Piterį Peną, nėra "Piterio Peno" versija.

REKLAMA
REKLAMA

Šuniukas Nana iš tiesų yra kalytė.

Knyga, kurią skaito teta Milisent - H. G. Wallso "Pasaulių karai".

Kapitonui Kabliui persirengiant kabinoje ant jo kairiojo peties yra tatuiruotė - tai Etono koledžo, kuriame jis mokėsi, herbas.

Abiem aktoriams vaikams Rachel Hurd-Woods ir Jeremy Sumpteriui filmuojantis dėl smulkių traumų, žaizdų ir išsekimo prireikė medikų pagalbos.

Jaunajam "Piterio Peno" aktoriui iš viso filmavimosi proceso labiausiai patiko skraidymo scenos. Jose vaikas kabėdavo ant specialių lynų.

Filme yra scena, kurioje Vendi ir Penas pasibučiuoja. Tačiau dvylikametis Jeremy teigia, kad tai nebe pirmas jo bučinys. O vienuolikmetė Rachelė teigė, kad bučiuotis su Jeremy jai nepatiko, nes aktorius yra labai geras jos draugas, o "bučiniai tarp gerų draugų kažkokie keisti".

Filmas visai šeimai "Piteris Penas" kino teatruose nuo balandžio 9 dienos.

ACME

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų