• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien prezidentas Rolandas Paksas per Seimo posėdį teiks paaiškinimus dėl savo veiksmų, kuriuos Konstitucinis Teismas įvardijo kaip šiurkščius Konstitucijos pažeidimus.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak "Lietuvos žinių" šaltinių Prezidentūroje, nuo praėjusio ketvirtadienio Pakso komanda rengė prezidento kalbą Seime. Teigiama, kad joje bus apžvelgta skandalo eiga, priežastys ir su tuo susijusios politikų kalbos bei žiniasklaidos pranešimai.

REKLAMA

Kaip vakar "Respublikai" sakė šalies vadovo patarėjas Gintaras Šurkus, 15-20 minučių truksiančioje kalboje prezidentas pateiks savo nuomonę apie susidariusią padėtį ir pasiteisinimus dėl kaltinimų.

Vienas teksto rengėjų - prezidento patarėjas Alvydas Medalinskas tvirtino, kad jog R.Pakso kalbos metmenys parengti iš anksto.

Iki balsavimo Seime pradžios prezidentas dar turi teisę atsistatydinti, tačiau vakar tokią galimybę atmetė visi "Lietuvos žinių" kalbinti R.Pakso aplinkos žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar Rolandas Paksas ir jo patarėjai buvo susirinkę liberaldemokrato Rolando Pavilionio namuose. Po susitikimo nei pats Paksas, nei jo patarėjai Lietuvos televizijai neatskleidė, ar Pavilionio namuose svarstė, kaip prezidentui elgtis, šiandien Seime atnaujinus apkaltos procedūrą.

Šalies vadovas taip pat nepatvirtino neoficialių pranešimų, jog yra parengta dar viena kalba, kurioje jis neva pareiškia apie savo atsistatydinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų