REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Amerikiečių aktorius ir boksininkas Mickey Rourke vėl sugrįžo į Holivudą. Suvaidinęs erotinėje juostoje “9 su puse savaitės”, filmuose “Kūno karštis”, “Drakono metai”, “Angelo širdis”, “Lietaus kūrėjas” ir kituose, prieš 15 metų pavadintas naujuoju Robertu DeNiro ar Marlonu Brando, aktorius netikėtai susipyko su Holivudo bosais ir sustabdė savo stulbinančią karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar paklaustas, ką galvoja apie Holivudą, Mickey Rourke yra išmintingesnis. “Neturiu komentarų. Prieš dešimt metų, išgirdęs tokį klausimą, nueičiau šalin ir pasiųsčiau jums riebų keiksmažodį. Tačiau dabar yra taip, kaip yra. Susitaikiau su esama padėtimi. Turėjau susitaikyti. Turiu tvirtus asmeninius tikslus. Bandžiau susikauti su sistema, bet negalėjau. Dabar priimu Holivudą tokį, koks jis yra”, - paslaptingai paaiškino Mickey Rourke.

REKLAMA

Vieną iš naujausių šio žavaus ir talentingo aktoriaus vaidmenų žiūrovai galės pamatyti stilingame veiksmo filme “Kartą Meksikoje”, kuris kinuose pradedamas rodyti jau nuo balandžio 9 dienos. Tai trečia ir paskutinė trilogijos dalis apie legendinį vienišių El Mariachi, kuris savo ilgai slėptą kerštą išlieja netikėtai išsitraukdamas ginklus iš gitaros dėklo…

Kultinio režisieriaus Roberto Rodriguezo filme, be Mickey Rourke, pagrindinius vaidmenis atlieka Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp, Enrique Iglesias, Eva Mendes ir kt.

Stilingo veiksmo filmo “Kartą Meksikoje” premjera - balandžio 9 dieną

“Forum Cinemas”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų