REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar buvo kreiptasi į Seimo vadovybe su prašymu, kad būtų sudaryta ekspertų komisija, kuri įvertintų R. Pakso sveikatą. Jei medikai nustatytų, kad dėl ligos R.Paksas nebegali eiti Prezidento pareigų, o Konstitucinis Teismas šią išvadą patvirtintų, Seimas 86 balsais galėtų nušalinti jį nuo pareigų. Tuo atveju nebereikėtų tęsti apkaltos procedūros.

REKLAMA
REKLAMA

56-erius metus psichiatrijai paskyręs Jonas Pavinkšnis savo nuomonę sutiko išsakyti ir be Seimo prašymo. Ilgą laiką Švėkšnos psichiatrijos ligoninei vadovavęs gydytojas įsitikinęs, jog R.Pakso reakcija ir elgesys yra -nepakankamai adekvatūs", kokie turėtų būtų sveiko žmogaus, rašo “Klaipėda”.

REKLAMA

Jo poza, skubrumas, įsitempimas, uždarumas, suspaustos lūpos rodo, kad jis blogai suvokia savo vidinę būseną. Ir juokas jo nėra pagaunantis. Jis - kaip išdžiūvusi dėžutė", - tokią nuomonę apie Prezidento sveikatą susidarė gydytojas J.Pavinkšnis.

Tačiau J.Pavinkšnis kategoriškai atmetė svarstymus, neva R.Pakso elgesys galėtų pakisti dėl hipnozės, įtaigos ar panašaus poveikio. -Čia ne procesiniai dalykai, tai charakterio savybė. R.Paksas vis dėlto yra intelektualus žmogus, lakūnas. Aš netikiu įtaiga, čia kitkas", - įsitikinęs gydytojas psichiatras

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų