• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Rolandas Paksas artimiausiu metu ketina atskleisti Jurijaus Borisovo šantažo esmę. Tai antradienį pareiškė prezidento atstovė spaudai Jūratė Overlingienė. Tačiau atstovė nenurodė nei tikslesnės datos, nei formos, kokiu būdu tai padarys prezidentas.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek plačiau apie prezidento ketinimų esmę paaiškino jo patarėjas politikos klausimais Alvydas Medalinskas. Anot jo, R. Paksas išplėtos savo kreipimosi į Lietuvos žmones teiginius.

REKLAMA

Praėjusį ketvirtadienį po neįvykusio bandymo paskirti Rusijos pilietį Jurijų Borisovą savo visuomeniniu patarėju R. Paksas per šalies televizijas kreipėsi į Lietuvos žmones. Savo kalboje šalies vadovas prisipažino padaręs klaidą, kviesdamas J. Borisovą savo visuomeniniu patarėju, atsiribojo nuo šio Rusijos piliečio, prisipažino patyręs jo šantažą ir atsiprašė Lietuvos žmonių.

Pasak A. Medalinsko, naujajame kreipimesi bus pateikta visų minėtos kalbos teiginių plėtotė, tarp jų ir dėl J. Borisovo daryto spaudimo.

"Tai bus pakankamai išsamus ir ilgas tekstas", - sakė A. Medalinskas. Tačiau kokiu būdu jis bus pateiktas žmonėms, patarėjas taip pat nenurodė.

Patarėjas tik leido suprasti, kad prezidentas savo teiginius pateiks ne spaudos konferencijoje.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų