REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas R. Paksas teigia, kad jam J. Borisovas yra užsiminęs, jog socialliberalų partija esą “siūlė išspręsti jo problemas”. “Kodėl aš negalėčiau galvoti, kad toks žmogus negali būti įrankis”, klausė R. Paksas. Pats J. Borisovas “Omni Laikui” šios informacijos nei patvirtino, nei paneigė.

REKLAMA
REKLAMA

J. Borisovas “Omni Laikui” teigė: “Politinių klausimų aš nekomentuoju”.

Toliau kalbėdamas per “Žinių radiją”, R. Paksas teigė J. Borisovo paskyrimą visuomeniniu patarėju lėmė “žmogiški jausmai”. Anot R. Pakso iš J. Borisovo padarytas baubas, tačiau jis negalėjo nusisukti nuo savo rėmėjo.

REKLAMA

Praėjusio ketvirtadienio kalboje R. Paksas teigė, kad visiškai atsiribojo nuo J. Borisovo.

Vakar Seimo Pirmininkas Artūras Paulauskas paneigė per “Žinių radiją” paskleistus duomenis neva jis prieš išvykdamas su oficialiu vizitu į Japoniją susitiko su Jurijumi Borisovu ir kalbėjosi apie tai, kaip galima sukompromituoti J. Borisovą.

„Šie duomenys neatitinka tikrovės, žemina mano garbę ir orumą, nes su Jurijumi Borisovu aš nebuvau susitikęs nei prieš vizitą į Japoniją, nei anksčiau per pastaruosius kelerius metus“, teigiama Seimo Pirmininko kreipimesi.

REKLAMA
REKLAMA

R. Paksas pripažino, kad padarė klaidą, paskirdamas J. Borisovą visuomeniniu patarėju. Ir teigė, kad yra pasiryžęs sumokėti už šią klaidą. Paklausus, kokią kainą už tai pasiryžęs sumokėti, R. Paksas atsakė, jog “kita savaitė parodys”.

Jis taip pat užsiminė, kad iki praeito trečiadienio jis buvo “nusiteikęs ryžtingai”, o dabar situacija pasikeitė. Anksčiau jis teigė, kad jokiu atveju neatsistatydins. Tad tai galima suprasti, jog R. Paksas pats atsistatydins nelaukęs apkaltos Seime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų