• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Pirmininkas Artūras Paulauskas neigia ką nors kaltinęs balsų pirkimu ir sako tik norėjęs perspėti, kad parlamentarų papirkinėjimai nebūtų toliau tęsiami.

REKLAMA
REKLAMA

Tai A. Paulauskas žurnalistams sakė komentuodamas Seimo vicepirmininko Vytenio Andriukaičio pirmadienį išsakytą kritiką. V. Andriukaitis ragino A. Paulauską, jei šis žinąs, paskelbti papirkinėjančiųjų pavardes.

REKLAMA

A. Paulauskas praėjusį penktadienį žurnalistams sakė girdėjęs, jog liberaldemokratai bando papirkti kai kuriuos Seimo narius mainais už Prezidentui Rolandui Paksui palankų balsą per apkaltą siūlydami finansavimą vienmandatėje apygardoje per rinkimus.

"Mano tas pasakymas buvo susijęs su noru perspėti, kad tie bandymai papirkti nebūtų toliau tęsiami ir nebūtų toliau bandoma taip elgtis. Aš matau, kad tą tikslą, jau vien iš to, kaip dabar reaguojama, pasiekiau", - pirmadienį sakė A. Paulauskas.

REKLAMA
REKLAMA

A. Paulauskas sakė neminėjęs jokių konkrečių pavardžių, tik žurnalistų paklaustas, ar yra girdėjęs apie balsų pirkimus, patvirtino tai, ką girdėjęs.

"Kai manęs paklausė, ar girdėjote - aš taip pat negalėjau sakyti netiesos, nes esu girdėjęs", - aiškino A. Paulauskas.

A. Paulauskas sakė negalįs kalbėti už tuos parlamentarus, kuriems buvo siūlomi kyšiai. Apie tai, A. Paulausko įsitikinimu, turi prabilti patys bandyti papirkti Seimo nariai.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų