REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Holivudo garsenybė Benas Stilleris gailisi, kad neatsisakė apnuoginti savo žavingą užpakaliuką naujausiame filme “Ir čia priėjo Poli”, kuris Lietuvos kinuose pradedamas rodyti nuo kovo 19 dienos.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, niekas aktoriui nepranešė, kad jis gali turėti dublerį, kuris yra visada pasiruošęs ateiti Benui Stilleriui į pagalbą. 38 m. aktorius, kuris šiame filme vaidina kartu su populiariąja Jennifer Aniston, vienoje scenoje šoka aistringą striptizą, kuriame, žinoma, neišvengsi kai kurių kūno vietų apnuoginimo.

REKLAMA

Iš pradžių komedijos režisierius Johnas Hamburgas ketino iškirpti šią sceną, tačiau vėliau to buvo atsisakyta. Ir tik dabar, kai filmas rodomas viso pasaulio kino teatruose, B. Stilleris sužinojo, kad jam nereikėjo taip smarkiai nusirenginėti.

“Režisierius Johnas Hamburgas pasakė man, kad iškirps sceną, jei ji nebus juokinga. Vėliau aš sužinojau, kad striptizą galėjo sušokti dubleris. Niekas nepasivargino man to pranešti ir šie kadrai liko neiškirpti, o mano nuogą užpakalį pamatė visas pasaulis!” - piktinosi komedijos “Ir čia priėjo Poli” žvaigždė.

Komedijos “Ir čia priėjo Poli” premjera - kovo 19 dieną.

BF

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų