• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės kino teatrui "Lietuva" prisijungus prie garbaus amžiaus žmones remiančios akcijos "Iki pasimatymo prie kavos puodelio", Vilniaus senjorai galės "Lietuvoje" rodomus filmus žiūrėti tik už du litus.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė Vilniaus miesto savivaldybė, ši bilietų kaina senjorams galios kino teatro nurodytiems filmams.

REKLAMA

Pirmasis filmas, į kurį "Lietuva" kviečia garbaus amžiaus vilniečius - ką tik pradėta rodyti drama "Suteršta garbė" su "Oskaro" laureatais Anthony Hopkinsu (Entoniu Hopkinsu) ir Nicole Kidman (Nikole Kidman).

Įvairių akcijų, nekomercinio kino renginių, kino festivalių ir retrospektyvų tradicijomis garsėjantis kino teatras "Lietuva" parengė programą, kuria nori paskatinti sostinės pensininkus dažniau žiūrėti kino filmus.

Pasak pranešimo spaudai, taip kino teatras nori padėti žmonėms, kurie negali nusipirkti brangių bilietų, bei sukviesti į kino sales ne tik jaunimą, bet ir vyresnę auditoriją.

Prieš dvejus metus pradėta akcija "Iki pasimatymo prie kavos puodelio" suteikia Vilniuje ir kituose miestuose gyvenantiems senjorams galimybę nemokamai ar su didele nuolaida lankytis kavinėse, restoranuose, teatro spektakliuose bei koncertuose.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų