• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teigiama, kad Holivudo aktorė Jennifer Aniston (Dženifer Aniston) primygtinai veržiasi stebėti, kaip naujai statomoje juostoje "Ponas ir ponia Smitai" (Mr and Mrs Smith) jos vyras Bradas Pittas (Bredas Pitas) su aktore Angelina Jolie (Andželina Džoli) filmuosis aistringose meilės scenose.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Didžiojoje Britanijoje leidžiamo laikraščio "The Daily Star", 35 metų serialo "Draugai" (Friends) žvaigždė "palaimino" B.Pitto apsinuoginimą geidulinguose epizoduose su sąlyga, jeigu galės stebėti, kaip jos filmuojamos.

REKLAMA

"Jennifer matė scenarijų ir žino, kokio pobūdžio scenoje Bradas vaidins, - laikraščiui sakė šaltinis. - Ji galvoja būti filmuojant didžiąją Brado ir Angelinos meilės sceną, nors šiaip jau nemėgsta žiūrėti, kai jos vyras daro kažką panašaus".

Nors J.Aniston pasitiki B.Pittu ir jos netrikdo, kad A.Jolie yra pelniusi mėgstančios su filmavimo partneriais susitikinėti žvaigždės reputaciją, vis tik "Auksinio gaublio" laureatė trokšta pamatyti, kaip atrodys minėtoji scena - kad pasiruoštų "šokiruojančioms antraštėms", kurios greičiausiai pasipils po to.

"Jennifer visam tam neįtikėtinai abejinga, nors daugelis moterų dėl to, kaip jų vyras elgiasi su Angelina, netvertų iš pavydo", - pridūrė filmavimui artimas šaltinis.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų