• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) valdyba vakar vieningai priėmė pareiškimą, kuriuo išreiškė palaikymą LiCS pirmininko Artūro Zuoko kreipimuisi į Vilniaus apygardos prokuratūrą bei Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybą su rašymu pradėti ikiteisminį tyrimą verslininkui Vitui Tomkui dėl galimo turto prievartavimo bei kyšio reikalavimo, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

LiCS valdyba pritaria A.Zuoko išreikštai nuomonei, kad turto prievartavimas yra neleistina priemonė demokratiškoje visuomenėje, kur bet kuriuo atveju turi vyrauti lygybė prieš įstatymą ir įstatymo viršenybė. “Prievartavimas ir spaudimas – tai žinomi KGB metodai. Tokiais žingsniais nepamatuotai juodinami verslo žmonės, politikai, metamas šešėlis ant žiniasklaidos”, - sakoma pareiškime.

REKLAMA

Liberalų ir centro sąjungos valdybos nuomone, atvirumas ir skaidrumas yra vienintelis kelias, kuris gali pakeisti per daugelį metų nusistovėjusią ydingą situaciją, kuri kenkia Lietuvos valstybei ir jos žmonėms.

“Mes sakome “ne” tokiems procesams ir raginame visuomenę matyti ir sakyti tiesą, nes tik taip darydami būsime visi stipresni, bus stipresnė ir Lietuva”, - sakoma partijos valdybos pareiškime.

Liberalų ir centro sąjungos pirmininko pavaduotojai Eugenijus Gentvilas, Kęstutis Glaveckas, Vytas Bogušis, partijos valdybos nariai palaiko LiCS pirmininko aktyvią ir atvirą poziciją siekiant Lietuvos apsivalymo, ateities Lietuvos kūrimo ant tiesos pamatų, ir tikisi principingų teisėsaugos veiksmų, teigiama pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų