REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grandines ir 1,5 puslapio kaltinimų laikinajam Prezidentui Artūrui Paulauskui dėl esą jo daromų bandymų užgniaužti demokratiją, manipuliuoti teisingumu, piliečių teisėmis pirmadienį paliko atstatydinto Prezidento Rolando Pakso šalininkai - Seimo liberaldemokratų frakcijos nariai.

REKLAMA
REKLAMA

Grandinės, kuriomis buvo apsijuosę 8 liberaldemokratai parlamentarai prie Prezidentūros rūmų, buvo pagrindinis piketo akcentas, turėjęs simbolizuoti piliečių laisvių ir teisių varžymus.

REKLAMA

"Grandinės, kai jos apriša laisvų žmonių rankas, simbolizuoja viena - kad laisvės nėra šalyje, nėra demokratijos. Ir mūsų tikslas - viską padaryti, kad grandinės būtų numestos nuo Lietuvos žmonių", - sakė vienas iš akcijos dalyvių, Seimo narys Rolandas Pavilionis.

Liberaldemokratai, kovojantys už savo iškelto kandidato, atstatydintojo Prezidento R. Pakso galimybę dalyvauti pirmalaikiuose Prezidento rinkimuose, taip pat ketina trečiadienį informuoti Lietuvoje akredituotus užsienio valstybių diplomatus "apie tai, kas dedasi mūsų šalyje".

Piketo dalyvių atributą - grandines ir pareiškimo tekstą priėmė Prezidentūros priimamojo darbuotojai.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų