• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ludivine Sagnier stebina ne tik talentu, tačiau ir patraukliu charakteriu - nuoširdžiu ir spinduliuojančiu. Stebina jos tvirtumas - ji niekad nebando išvengti provokuojančių klausimų ir dažnai paklausia ko nors labai atviro.

REKLAMA
REKLAMA

Kylanti žvaigždė prisipažino, kad “Baseino” erotinių scenų filmavimas vyko sunkiai ir skausmingai. “Po jų jausdavausi purvina, - pasakoja Ludivine. - O bet kokie purvini dalykai griauna. Man siaubingai norėjosi kažkaip apsivalyti, po kiekvienos scenos bėgdavau į dušą kaip nudegus”.

REKLAMA

Vis dėlto Viduržemio jūros Marilyn Monroe (taip ją pavadino spauda už vaidmenį “Baseine”) turi savo paslapčių, kuriomis ji nesidalins su niekuo. Viena paslapčių - jos vaikino, jauno teatro režisieriaus vardas, su juo mergina susitikinėja jau ketverius metus.

“Nepasitikit savo jausmais?” - priekabiauja žurnalistai. “Kitas klausimas!” - atkerta Ludivine.

Mylimiausia aktorė? Nicole Kidman (“Aš ją dievinu!”). Literatūra? Rusų literatūra, ypač Čechovas. Kas dar? Ludivine mėgsta juodą kavą ir “Marlboro Lights” cigaretes, kvepalus “J’Adore” ir “Prada” drabužius, ji abejinga alkoholiui ir vertina gurmanišką virtuvę.

REKLAMA
REKLAMA

Ateities planai? Išsikraustyti iš buto Paryžiuje, pagimdyti vaiką (be vyro!) ir nusifilmuoti keliuose šedevruose. Ludivine Sagnier žino, ko nori - ir kūryboje, ir gyvenime.

Prancūzų erotinis trileris “Baseinas” Lietuvoje rodomas nuo sausio 9 d., pagrindinį vaidmenį jame vaidina Ludivine Sagnier.

“Kino premjera”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų