• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Rolandas Paksas, atsakydamas į Lietuvos radijo klausimus, neigė, kad Darbo partijos vadovo Viktoro Uspaskicho ir jo prezidento rinkimų kampanijų programos yra panašios ir populistinės.

REKLAMA
REKLAMA

Prezidentas sakė, kad jis nežinąs, ką kalba V. Uspaskichas, tačiau pats susitikimuose su žmonėmis pateikiąs klausimą: “O kuris iš programos punktų yra populistinis?” Prezidento teigimu, į tai atsakymo nesulaukiąs.

REKLAMA

Pasak R. Pakso, yra susiformavusi tokia nuomonė, kad programa yra populistinė. O kas konkrečiai, neatsakoma. Prezidentas retoriškai klausė, ar Lietuvai nereikia tvarkos, didesnių atlyginimų, pensijų, socialinių garantijų? Pasak prezidento, kai pradedama domėtis žemės grąžinimo reikalais, kitais žmonėms rūpimais dalykais, matyti, koks didelis kyla atskirų interesų grupių ir kai kurių politikų pasipriešinimas.

Prezidentas taip pat pareiškė atsiribojąs nuo visų jo šalininkų necivilizuotų ir nedemokratiškų veiksmų.

Atsakydamas į Lietuvos radijo klausimą, kodėl susitikimuose su šalies gyventojais kartu su juo dalyvauja įvairūs radikalai, R. Paksas sakė, kad negali uždrausti ateiti visiems su juo norintiems susitikti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų