REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip žinia, praeitą penktadienį užvežė į Lietuvą porą islandų (http://www.omni.lt/index-dynamic.php?i$9359_120382$z_145412). Vakare jie jau pliurpė savo įrašais.

REKLAMA
REKLAMA

Dumai.jpg

Sausio 23-iąją klubai išvažiavo iš boksų, kadangi jau pasipildė linksmuolių klubinėtojų kišenės po Naujųjų maratono (http://www.omni.lt/index.php?base/z_143952). Interjero dizainu smūgiuojantis “Mambo” klubas, iš pradžių ieškojęs, kur čia minkščiau prisėsti, ir pamažu linkęs į teminius vakarėlius, nusprendė išbandyti praeitų metų pabaigos “Gravity” formulę - ant stalo tėkšti garsius vardus. Iš “Gravity” lankytojų atskrendantys susižavėjimo šūksniai apie “The Avalanches” ar “Nightmares on wax” narių pasirodymus prišaukė “Gus Gus”.

REKLAMA

Groja.jpg

Skaičiuodamas svetimus pinigus visada čepsiu. “Kiek klubui kainavo “Gus Gus”?” - klausiu Sauliaus Prokopavičiaus, klubo reklamos ir renginių vadybininko. Rodo man liežuvį ir sako, kad nereikia visokiems konkurentams žinoti.

“Dar ir “Depeche Mode” narys Andy Fletcheris laisvalaikiu užsuks. Ar mirgės ir dar daugiau žvaigždučių po “Mambo” skliautais?” - klausiu ir gaunu atsakymą, kad stengsis atvežti bent po vieną per mėnesį, o artimiausias kąsnelis turėtų būti vienas iš “Propellerheads” narių. Nebėkit rėkdami, dar laukiama iš jo galutinio atsakymo.

REKLAMA
REKLAMA

Gražiai ir maloniai ausiai skamba tie žvaigždiški pavadinimai, tačiau apetitas auga bevalgant, o sotumo jausmas kartais paskui apetitą nespėja, tada tik lieka sėdėti prie TV ir dūsauti persi. Žvaigždžių ragautojams gurmanams reikia nepamiršti, kad kokiam nors Alytuj klubinėtojai keptas bulves ragauja, o Kupišky tik kombikormos paduoda.

Gaublys.jpg

Esu sugalvojęs, kad “Gus Gus” groja “smooth vibrating erotic electro”. Neatleistina klausant jų senųjų albumų negalvoti apie lovą ir visus su ja susijusius instrumentus. Nors žinom, kad “Gus Gus”, užuot savo lyrikom dirginę erogeninį ausies būgnelį, labiau vers šokti ir galvą kinkuoti, mes vis tiek ruošiamės amoralumo ir dvasinio sugedimo temai (http://www.nkp.lt/imd/rakandas.jpg).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mes iškrypėliai? Kai kurie žmonės labai karštai myli savo augintinius, kai kurie žmonės yra Michaelas Jacksonas, ką jau kalbėti apie patį baisiausią variantą (http://www.nkp.lt/img/amoralu.jpg). Užtenka vieno neatsargaus žingsnio ir tavo reputacija amžiams sugadinta. Dabar netgi mano ištikimasis fanas Marius Šmitas, kartu su “Happyendless” komanda suprantantis, ko čia visi laukia, į mane kreivai žiūri (http://www.nkp.lt/img/smitas.jpg).

Kai publikos mygtukus spaudinėti stoja “Gus Gus”, salė jau prigužėjusi, kažkas rėkia “Kaip gražiai groja!” ir griebiasi už galvos (http://www.nkp.lt/img/lietas.jpg), elektronine muzika pusryčiams, pietums, vakarienei ir per Kūčias mintantis Augenijus komentuoja, kad darbą islandai atlieka tvarkingai. Tvarka yra, mano siela rami, gali ilsėtis, užteks dirbti.

REKLAMA

Ryškius vakaro potėpius braukia go-go (http://www.nkp.lt/img/brukst.jpg) šokėjos (http://www.nkp.lt/img/brukst2.jpg). Jos tam ir skirtos, nes šokti tiesiog smarkiai makaluodamas galūnes moku ir aš. Tačiau piešia taip gražiai, kad į jų kūrinius pažiūrėti atvyksta turistai iš Lenkijos (http://www.nkp.lt/img/turistas.jpg). Kad žmonės nekaltintų nedvasingumu, pasižiūriu ir į šokėjos veidą (http://www.nkp.lt/img/veidas.jpg).

[email protected]

Vakarėlyje niekas nesusimušė, niekam neprireikė greitosios pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų