• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Popmuzikos superžvaigždė Michaelas Jacksonas (Maiklas Džeksonas) kaltinamas ieškovo, padavusio jį į teismą dėl vaiko tvirkinimo, šeimos persekiojimu.

REKLAMA
REKLAMA

Advokatas Williamas Dickermanas (Viljamas Dikermanas) teigė, kad šio berniuko šeima pirmą kartą pagalbos į jį kreipėsi dar praėjusių metų vasario mėnesį, kai Didžiojoje Britanijoje buvo parodytas skandalingas Martino Bashiro (Martino Baširo) filmas apie M. Jacksono gyvenimą. Tuo metu ši šeima gyveno dainininko rančoje "Neverland" Kalifornijoje.

REKLAMA

Pirmuosiuose 10 laiškų, parašytų per du mėnesius, W. Dickermanas superžvaigždės advokatui Markui Geragosui (Markui Džeragosui) skundėsi, kad dainininkas ir jo aplinka "elgiasi nepakenčiamai". Juose priduriama, kad "M. Jacksonas nuo tada, kai berniukas ir jo motina išvyko iš "Neverland", beveik kasdien negailestingai juos persekiojo".

Kovo 26 dieną W. Dickermanas rašė, kad jo klientai iš M. Jacksono atstovų sulaukia jau "tiesioginių grasinimų". Pasak jo, dainininko žmonės "stebi ir fotografuoja vaikų mokyklą... visą parą tranko duris", skambinėja berniuko motinai ir palieka jai "nerimą keliančius raštelius", "sekioja šeimą automobiliu", neatiduoda jai pasų ir "grasina baisiomis pasekmėmis, jei jie iškels bylą M. Jacksonui".

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų