• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ashtono Kutcherio (Aštono Kačerio) draugai tvirtina, kad savo mylimąją Demi Moore (Demi Mur) jis ves gegužės mėnesį, nors pats aktorius yra viešai pareiškęs, kad artimiausiu metu neplanuoja jokių vestuvių.

REKLAMA
REKLAMA

Bičiuliai taip pat pridūrė, kad nuo balandžio mėnesio susitikinėjantys 25 metų A. Kutcheris ir 41-erių D. Moore skuba žengti link altoriaus, nes trokšta kuo greičiau susilaukti bendrų vaikų.

REKLAMA

"Ashtonas ir Demi sutarė, kad prieš tuokdamiesi palauks, kol sueis vieni metai nuo jų draugystės pradžios. Jų vestuvės bus didelė šeimos šventė, o ne kažkoks cirkas. Jos bus visiškai priešingos kvailoms Britney Spears (Britni Spirs) tuoktuvėms. Jie yra subrendę, jautrūs žmonės, todėl viską daro labai apgalvotai", - teigė vienas šaltinis.

Aktoriaus draugas pažymėjo, kad per Kalėdas "Ashtonas pažadėjo Demi ją vesti ir padovanojo jai 19-os karatų deimantu papuoštą apyrankę, kurios vertė yra maždaug 17 tūkst. JAV dolerių (beveik 46 tūkst. litų). Demi buvo apimta ekstazės".

REKLAMA
REKLAMA

Amerikos žurnalui "Star" šaltiniai pasakojo, kad planuodama savo tuoktuves pora atsiklausė ir trijų D. Moore dukterų iš santuokos su Bruse’u Willisu (Briusu Vilisu) nuomonės. Pasak jų, 15 metų Rumer (Ramer), 12 metų Scout (Skut) ir dešimtmetė Tallulah (Talula) neprieštaravo savo motinos vestuvėms su A. Kutcheriu.

"Jie surengė šeimos pasitarimą ir atidžiai išklausė Demi dukterų būgštavimų. Demi ir Ashtonas prašė, kad mergaitės kalbėtų atvirai. Laimei, jos myli Ashtoną ir supranta, kaip karštai jis ir Demi yra įsimylėję", - aiškino bičiulis.

"Bruce`as (taip pat) davė savo palaiminimą", - pridūrė jis.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų