REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Patarėjo vidaus politikos klausimais neturintis prezidentas Rolandas Paksas ketvirtadienį (01.08) politines aktualijas aptarė su savo visuomeniniais vidaus politikos konsultantais.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikime su prezidentu dalyvavo profesorius Julius Novickas, viešųjų ryšių specialistas Aurelijus Katkevičius, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentas Artūras Poviliūnas ir Vilniaus pedagoginio universiteto rektorius akademikas Algirdas Gaižutis.

REKLAMA

Nė vienas visuomeninis konsultantas susitikimo temų žurnalistams nekomentavo, tik A. Katkevičius trumpai tarstelėjo, kad buvo aptartos nuotaikos visuomenėje, o apie konkrečias asmenybes kalbėta nebuvo.

Prezidento atstovė spaudai Jūratė Overlingienė žurnalistams citavo A. Poviliūną, susitikime teigusį, kad sportininkams nederėtų kištis į politines diskusijas, A. Gaižutį, sakiusį, kad laikui bėgant prezidento pusėje turėtų atsirasti dar daugiau šalininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Anot atstovės spaudai, J. Novickas, pasidžiaugęs, kad prezidento kelionės po šalies savivaldybes duoda teigiamų rezultatų, paragino R. Paksą dažniau susitikti ir su didžiųjų miestų gyventojais.

Savo ruožtu atstovė spaudai teigimu, prezidentas padėkojo savo konsultantams už didelę intelektinę paramą.

Kol kas nežinoma, kas pakeis lapkričio viduryje atsistatydinusią prezidento patarėją vidaus politikos klausimais Dalią Kutraitę-Giedraitienę, kuri postą paliko įsiplieskus Prezidentūrą ir patį prezidentą sukrėtusiam skandalui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš Naujuosius metus surengtoje spaudos konferencijoje R. Paksas sakė, kad vidaus politikos grupė gali būti sujungta su kuria nors kita iš esančių grupių, tačiau su kuria konkrečiai - nedetalizavo.

Prezidentui R. Paksui Seime gresia apkalta dėl 11-kos kaltinimų pažeidus Konstituciją ir priesaiką.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų