REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Aula Blues Club“ vasaros muzikinio kiemo atidarymas

Tęsdamas senąsias kavinės „Žalvykslė“ bliuzo tradicijas, prieš tris mėnesius nauju vardu ir nauja kokybe atgimė gyvos muzikos klubas „Aula blues club“.

REKLAMA
REKLAMA

Idėja suburti po vienu stogu Lietuvos bliuzo, džiazo, roko atlikėjus pleveno jau seniai, bet tik dabar, susiklosčius palankioms aplinkybėms, tai tampa realybe.

REKLAMA

Prijungęs ir dainuojamosios poezijos atstovus, „AULA Blues club“ gali pasiūlyti viską, ko nori ne tik paprastas klausytojas, bet ir tikras melomanas. Šiame klube ypatingas dėmesys skiriamas bliuzo muzikai, kadangi Lietuvoje išties yra gerų, jau ir Europoje koncertuojančių muzikantų. Savame krašte būti pranašais nėra lengva užduotis, bet kodėl gi nepabandžius? Galime pasidžiaugti, kad daugėja ir bliuzo atlikėjų iš užsienio, atvažiuojančių koncertuoti į Lietuvą.  

REKLAMA
REKLAMA

Taip jau yra įprasta, kad bendraminčiai jungiasi į grupeles, partijas, organizacijas. „AULA Blues club“ nori apvienyti žmonės, mėgstančius bliuzą ir jam artimus muzikos stilius. Kartu su Lietuvos bliuzo muzikantais pagaliau ketiname įkurti Lietuvos bliuzo asociaciją, kurios pagrindu galima butų rimčiau vystyti šios pakraipos veiklą ir įsilieti į pasaulinę bliuzo šeimą.

Kiekvieną pirmą mėnesio trečiadienį „Aula Blues club“ kvies visus, norinčius dalyvauti šiame procese. Pirmąjį birželio trečiadienį kviečiame ne tik visus norinčius prisijungti prieš šios veiklos, bet ir  pasiklausyti puikaus koncerto, kuriame dalyvaus gausus būrys bliuzo, džiazo, rokenrolo, dainuojamosios poezijos muzikantų. Renginio metu taip pat bus pristatomas naujasis www.bluesclub.lt puslapis, kuriame skatinsime melomanų bendravimą ir bus skleidžiamos ne tik klubo naujienos, bet ir aptariamos Lietuvos, užsienio bliuzo aktualijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Koncerte dalyvaus šie atlikėjai:

Virgilijus Jutas

Aleksandr Belkin

Julija Ritčik

Algirdas Klova

Šv. Sodas

Andrej Polevikov

Giedrius Klimka

Povilas Girdenis

„Senas Kuinas“

Šarūnas Mačiulis ir „Poliarizuoti stiklai“

„Special Rock‘n‘roll band“ ir kiti....

Po koncerto kviesime visus prisijungti į neprognozuojamą „Jam session“.  

Pradėkime kartu šią ilgą ir nenuobodžią muzikinę kelionę per visą lietuvišką vasarą! Pačioje senamiesčio širdyje įsikūręs „AULA Blues club“ suras vietos visiems, kas nori gerai praleisti laiką,  pabendrauti, pasiklausyti geros, laiko patikrintos, gyvos muzikos.



Data: 2009.06.03

Laikas: 19:00 val.

Vieta: Restorano „AULA“ A.Mickevičiaus kiemas (Pilies g. 11)

Įėjimas nemokamas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų